Boelo ging ten rade bij verschillende marketeers over hun persoonlijke point of view bij het kiezen van een job in de marketingsector en of je moet gaan voor een agency of inhouse voor een bedrijf. Het no-nonsense online platform Boelo.be is thé place to be voor jobs en relevante content voor marketeers door marketeers. Onze eigenste Business Development Stylist, Valérie De Sousa, mocht ook haar mening meegeven in dit boeiend interview, want zij heeft ervaring op beide (boeiende) terreinen. 

 

“Als leergierige marketeer, begon ik me inhouse snel te vervelen. Bij E-Volve heb ik in mijn job eigenlijk alleen het ‘kontje van de baguette’: ik mag continu alleen de stukjes doen die ik écht graag doe.”

– Business Development Stylist, Valérie De Sousa.

 

Valérie maakte een jaar geleden de keuze om over te schakelen naar ‘the agency side’ bij E-Volve. Na meer dan 8 jaar inhouse MarCom ervaring bij Limburgse topbedrijven zoals Pandora BeLux (Gielen Trading), BergHOFF Worldwide en Kambukka, was dit dé next step voor haar. In deze bedrijven leerde ze de kneepjes van het vak en ontpopte ze zich tot veelzijdige MarCom-vlinderVan het organiseren van internationale (pers)events, tot het lanceren van nieuwe collecties en het beheren van social media kanalen met meer dan 100.000 fans – she did it. Maar na acht jaar begon het toch wel serieus te kriebelen om van achter haar bureau weg te vliegen met als next destinationE-Volve. 

Als Business Development Stylist kan ze vandaag haar opgedane kennis en ervaring gericht inzetten om de klanten van E-Volve stapsgewijs te laten evolueren door hen de gepaste oplossing voor hun noden aan te bieden. Ieder bedrijf is anders – maar door haar ervaring aan de klantzijde weet ze héél goed wat ze nodig hebben – en wat juist overbodig is en vooral: op welke manier ze ondersteuning nodig hebben. E-Volve to the rescue!

Bij E-Volve heeft ze zich als marketeer écht kunnen oriënteren op een diverse manier en geniet ze nu enkel van het ‘kontje van de baguette’, aldus Valérie De Sousa. 

Benieuwd naar Valérie haar bijdrage? Bekijk hier het volledig artikel.