E-VOLVE BLOG

let's stay on top of the newest trends

E-VOLVE BLOG

 

E-Volve_Blog_How to communicate rules

Ken jij de 5 “How-To-Communicatie-Rules” al? Lees én beluister het hier!

Je bent je onderneming opgestart vanuit je passie en drive. Maar als ondernemer komt er veel extra bij kijken, waardoor er minder tijd vrij is voor je échte passie. Kijk op een andere manier naar je business door de “how to communicatie rules” toe te passen.

e-volve, blogs, Pinterest, inspiratie

3 redenen waarom jouw bedrijf moet inzetten op Pinterest!

Pinterest, pins, (re)pinnen en borden… Woorden die we allemaal ooit wel eens gehoord hebben. Maar wat is Pinterest nu juist? Wij vertellen waarom je Pinterest best vanaf nu opneemt in het contentplan, samen met je andere social media kanalen!

E-Volve, Blog, Starten met Pinterest, Pinterest, Social media, Tips

Starten met Pinterest? Dat doe je met onze 5 tips!

Hebben we je overtuigd om Pinterest mee te nemen in je contentplan? Dan heb je nu zin gekregen om te starten met Pinterest! Weet je niet goed hoe? We helpen je op weg met onze 5 tips!

E-Volve, blog, verkoop boosten, Facebook promotieknop, communicatie, sales, marketing, Hasselt

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Facebook promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Facebook promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Hasselt, blog, inspiratie, verkoop, sales, communicatie,

Waarom vinden we verkopen soms niet fijn?

Heel wat ondernemers zijn vaak bezig met hun dienst of product, maar niet met de verkoop ervan. Maar, waarom niet? Want laat communicatie nu net datgene zijn waardoor je je verkoop kan boosten.

Blog, E-Volve, verkooptechnieken, cross selling, upselling, deepselling, verkoop boosten

Wat is upselling, cross selling en deep selling? We leggen het voor je uit!

Wat betekenen die termen ook weer juist? En sterker, hoe haal ik ze uit elkaar? Wij leggen het voor je uit en met onze voorbeelden begrijp je direct wat het verschil tussen up selling, cross selling en deep selling is.

E-Volve, blog, team sam vs. team Jeryy, rumble, inspiratie, hasselt, communicatie, sales, marketing

Team Sam vs. Team Jerry. Are you ready to rumble?

Ondernemen kan een battle zijn, zeker in tijden van onzekerheid. Je onderneemt (hopelijk) met veel passie. Maar hoe zet je de stap naar VERKOOP. Ontdek het in de battle tussen team Sam vs. team Jerry.

E-Volve, presentatie, spreken, tips, communicatie

Spreken voor een groep met deze 4 tips!

Het geven van een presentatie of spreken voor een groep is niet voor iedereen even fijn. Maar, met onze 4 tips deppen we alvast je angstzweet!

contentmarketing, E-Volve, Hasselt, Communicatiebureau, Marketing, sales, communicatie, content, content creatie

Mijn eerste stappen in contentmarketing

Tijdens onze Business Stylings adviseren we vaak om in het SMC-plan ook contentmarketing te integreren. Het heeft dan ook een tal van voordelen. Lees hier onze eerste stappen in contentmarketing!

E-Volve_Blog_LinkedIn

Je professioneel netwerk vergroten met een sterk LinkedIn-profiel

LinkedIn… Het grootste professionele online netwerkkannaal ter wereld! Dat je als ondernemer aanwezig moet zijn is wel duidelijk. Maar hoe begin je eraan?

E-Volve, Communicatiebureau Hasselt, online opleiding, Facebook, Instagram, Social media, sales, communicatie, marketing

ONLINE OPLEIDING: Facebook en Instagram Winkel in 10 stappen

Op elk moment en vanop afstand blijven verkopen met of zonder webshop? Leer tijdens onze online opleiding hoe je jouw Facebook en Instagram Winkel klaar maakt.

E-Volve, Business, Marketing, Communicatie, sales, Hasselt, online opleiding, Instagram promotieknop, blog, social media

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Instagram promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Instagram promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Hasselt, Communicatiebureau Hasselt, Marketingbureau hasselt, blog, inspiratie, laaghangend fruit, bestaande klanten

Fruit plukken en bestaande klanten, wat hebben ze gemeen?

Waarom zou je tijd en energie investeren in het halen en plaatsen van een ladder om helemaal bovenaan in de boom een appel te plukken, als je op de tippen van je tenen onderaan de boom ook een appel kan plukken? Zie je de link tussen laaghangend fruit en bestaande klanten?

E-Volve, Business Stylists, Hasselt, upselling, cross selling, deep selling

5 tips om je verkoop te boosten met upselling, cross selling of deep selling.

Je verkoop kan je boosten met upselling, cross selling en deep selling. Maar hoe pas je deze verkooptechnieken nu toe in je eigen business? We helpen je op weg met onze 5 tips!

E-Volve, blog, inspiratie, Instagram, social media

Help! Hoe pak ik Instagram aan?

Hoe pak ik Instagram aan? Wij krijgen vaak heel wat vragen rond Instagram: “Wat is daar eigenlijk de bedoeling van?” “Hoe pakken jullie dat aan?” “Hoe beginnen we daar precies aan?” Wij tonen je graag hoe wij Instagram aanpakken!

5 tips in e-mailmarketing

E-mailmarketing is een serieuze brok binnen je SMC-plan®️. Er is veel om over na te denken. Wij zetten 5 tips op een rij zodat jij er meteen kan invliegen.

E-Volve, blog, Instagram, apps, tools, communicatie, marketing

Je Instagram pimpen met deze 5 apps!

Iedereen die bezig is met Instagram weet dat het niet makkelijk is om een mooie feed of story te creëren. Ontdek de 5 apps die ons hiermee helpen!

blog, e-volve, lichaamshouding, business, loriana allegrezza

Hoe kan je lichaamshouding je business beïnvloeden?

Vorige week heb ik me laten inspireren door één van de vele TED Talks, nl. die van Amy Cuddy “Your body language may shape who you are.” Het heeft mij die dag een enorme boost gegeven en ik vond …

inspiratie, e-volve, blog, ondernemen

Wat kan een spin ons leren over ondernemen?

Spinnen geven de meesten onder ons kriebels, maar kunnen deze geleedpotige beestjes ons ook iets leren?

E-Volve Team Meeting, spreken vs BEspreken, blog, inspiratie

Spreken vs. BEspreken. Ken jij het verschil?

Drukke werkdagen betekent een strakke planning. Maar ook de zaken goed bespreken met het team. Graag verduidelijken we het verschil tussen spreken en BEspreken.

E-Volve Guide Sales

Sales angst? Het bestaat! En zo gooi je het overboord

Sales is één van de primaire motoren om je business te laten evolueren. Maar laat het net datgene zijn waar velen onder ons angst voor hebben.

E-Volve, Blog, inspiratie-al-dansend-leren-ondernemen

Hoe de Skibidi van Little Big mij iets leerde over ondernemen.

Een tijd terug maakte ik door mijn dochter Enora kennis met de Skibidi van Little Big. Na het 100 keer te beluisteren zag ik een verband met ondernemen.

E-Volve, Blog, Inspiratie, is je eigen mening het belangrijkst of niet?

Is je eigen mening het belangrijkst of niet?

In het runnen van je eigen business moet je zelf geloven in de dingen die je doet. Along the way kom je heel wat mensen met een mening tegen. Of je er rekening mee moet houden, dat is de vraag…

Customer Journey ontrafeld, e-volve, blogs, inspiratie

Customer Journey ontrafeld

Als onderneming is het key dat je jezelf in de schoenen van je klant plaatst. Nadenken over je Customer Journey met een externe blik geeft nieuwe inzichten.

4 social media takaways, social media, blogs, e-volve

Je social media boosten met deze 4 takeaways!

Als onderneming aanwezig zijn op social media biedt heel wat opportuniteiten. Met deze 4 takeaways boost jij je social media alvast in no time.

vernieuwde E-Volve Vocabulary, E-Volve, sales, marketing, communicatie

De Vernieuwde E-Volve Vocabulary

In 2018 openden we bij E-Volve de deuren. Ondertussen zijn we al 2 jaar verder geëvolueerd. Dat vraagt dan ook voor een vernieuwde E-Volve Vocabulary.

KENNISMAKEN?

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.