E-VOLVE BLOG

let's stay on top of the newest trends

E-VOLVE BLOG

 

E-Volve, blog, verkoop boosten, Facebook promotieknop, communicatie, sales, marketing, Hasselt

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Facebook promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Facebook promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Hasselt, blog, inspiratie, verkoop, sales, communicatie,

Waarom vinden we verkopen soms niet fijn?

Heel wat ondernemers zijn vaak bezig met hun dienst of product, maar niet met de verkoop ervan. Maar, waarom niet? Want laat communicatie nu net datgene zijn waardoor je je verkoop kan boosten.

Blog E-Volve verkooptechnieken

Wat is upselling, cross selling en deep selling? We leggen het voor je uit!

Wat betekenen die termen ook weer juist? En sterker, hoe haal ik ze uit elkaar? Wij leggen het voor je uit en met onze voorbeelden begrijp je direct wat het verschil tussen up selling, cross selling en deep selling is.

Team Sam vs. Team Jerry. Are you ready to rumble?

Als ondernemer is passie een must voor je business, als je hem op een goede manier wilt runnen. Maar op het einde van de dag moet elke ondernemer wel zijn/haar rekeningen betalen. De grote uitdaging is om de juiste balans te vinden tussen beiden perspectieven.

Help ik moet spreken voor een groep?!

Vroeg of laat zal iedereen een presentatie moeten geven. Of je nu student, ondernemer of medewerker in een organisatie bent. Als Business Stylist is het nodig voor de contact met de klanten en de E-Volve Classes. Door een aantal tips …

Waarom doe ik het? En vooral, hoe pak ik het aan?

Sinds 1 april 2017 ga ik als Business Stylist door het leven. How stop.. Business wat? Wel, als Business Stylist begeleid en coach ik ondernemers en hun team om sales, marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.

E-Volve, Business, Marketing, Communicatie, sales, Hasselt, online opleiding, Instagram promotieknop, blog, social media

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Instagram promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Instagram promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Communicatiebureau Hasselt, online opleiding, Facebook, Instagram, Social media, sales, communicatie, marketing

ONLINE OPLEIDING: Facebook en Instagram Winkel in 10 stappen

Op elk moment en vanop afstand blijven verkopen met of zonder webshop? Leer tijdens onze online opleiding hoe je jouw Facebook en Instagram Winkel klaar maakt.

Fruit plukken en bestaande klanten, wat hebben ze gemeen?

Waarom zou je tijd en energie investeren in het halen en plaatsen van een ladder om helemaal bovenaan in de boom een appel te plukken, als je op de tippen van je tenen onderaan de boom ook een appel kan plukken? Zie jij de link al tussen fruit plukken en bestaande klanten?

5 tips om je verkoop te boosten met upselling, cross selling of deep selling.

Je verkoop kan je boosten met Up selling, Cross selling en Deep selling. Maar hoe pas je deze verkooptechnieken nu toe in je eigen business? We helpen je op weg met onze 5 tips!

Evolve Guide Instagram

This is how we do it!

Iedereen zegt: je feed hoort mooi te zijn, je hoort consequent te zijn, je hoort minimum 2 keer per week te posten,… Makkelijk gezegd, maar in de dagelijkse rush is dit een hele uitdaging. Wij tonen je graag hoe wij Instagram aanpakken!

Evolve guide e-mailmarketing

5 (simpele) stappen om met e-mailmarketing te beginnen

E-mailmarketing is een serieuze brok binnen je SMC-plan. Je kan het inzetten om te verkopen, om aan klantenbinding te doen, .. Er is veel om over na te denken. Maar soms moet je er gewoon 111% voor gaan & eraan beginnen.

photo grid cosmo-line

Je Instagram feed en stories pimpen? Dat doe je met deze 5 apps!

Iedereen die bezig is met Instagram weet dat het niet makkelijk is om een mooie feed te hebben of een leuke story te creëren. Uiteraard kennen we hier bij E-Volve daar ook alles van. We laten je graag zien welke 5 apps ons hiermee helpen!

Iets over een ezel, een molenaar, zijn zoon en je business runnen

In het runnen van je eigen business, het goed uitoefenen van je functie of eender wat je doet… komt het er in mijn ogen op neer dat je ZELF moet geloven in de dingen die je doet. Along the way kom je heel wat mensen met een mening tegen…

E-Volve Guide Spin

OMG! Wat kunnen we leren van een spin?

Business Stylist Valerie is een échte dierenvriend, dus haar Facebook feed staat vol met schattige puppies! Maar ook met andere dieren en… Op een dag veranderde…

E-Volve Team Meeting

Spreken vs. BEspreken. Ken jij het verschil?

Wij zijn blij, want de agenda van E-Volve staat goed vol. Maar, zo’n drukke agenda brengt natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee…

E-Volve Guide Sales

Sales angst? Het bestaat! En zo gooi je het overboord

Sales is één van de primaire motoren om je business te laten evolueren. De branding en identiteit van je onderneming zijn héél belangrijk, …

E-Volve, Blog, inspiratie-al-dansend-leren-ondernemen

Hoe de Skibidi van Little Big mij iets leerde over ondernemen.

Enora, mijn dochter van 7 jaar, kwam enkele maanden geleden naar me toe met de vraag: “mama, ken jij de Skibidi?”
En opeens werd ik geconfronteerd met 4 volwassen Russen…

E-Volve Guide Amy Cuddy

Hoe kan je lichaamshouding je business beïnvloeden?

Vorige week heb ik me laten inspireren door één van de vele TED Talks, nl. die van Amy Cuddy “Your body language may shape who you are.” Het heeft mij die dag een enorme boost gegeven en ik vond …

Customer Journey ontrafeld

Customer Journey ontrafeld

Als onderneming is het key dat je jezelf in de schoenen van je klant plaatst. Dit is vaak moeilijk, omdat je zelf een persoonlijke of gekleurde visie op de situatie hebt. Nadenken over je Customer Journey …

E-Volve Guide: social media takeaways

3 takeaways die je social media boosten

Aanwezig zijn op social media biedt je als onderneming heel wat opportuniteiten. Althans, als je het goed aanpakt toch! Met deze 3 kleine takeaways boost jij je social media alvast in no time.

E-Volve Vocabulary

Nieuwe aanpak, nieuwe termen

Op 24 september openden we bij E-Volve eindelijk onze deuren. En dat bracht niet enkel een nieuw concept met zich mee, maar ook heel wat nieuwe termen. Hoog tijd dus om je E-Volve Vocabulary bij te schaven!

KENNISMAKEN?

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.