E-VOLVE BLOG

let's stay on top of the newest trends

E-VOLVE BLOG

 

E-Volve, blog, verkoop boosten, Facebook promotieknop, communicatie, sales, marketing, Hasselt

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Facebook promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Facebook promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Hasselt, blog, inspiratie, verkoop, sales, communicatie,

Waarom vinden we verkopen soms niet fijn?

Heel wat ondernemers zijn vaak bezig met hun dienst of product, maar niet met de verkoop ervan. Maar, waarom niet? Want laat communicatie nu net datgene zijn waardoor je je verkoop kan boosten.

Blog, E-Volve, verkooptechnieken, cross selling, upselling, deepselling, verkoop boosten

Wat is upselling, cross selling en deep selling? We leggen het voor je uit!

Wat betekenen die termen ook weer juist? En sterker, hoe haal ik ze uit elkaar? Wij leggen het voor je uit en met onze voorbeelden begrijp je direct wat het verschil tussen up selling, cross selling en deep selling is.

E-Volve, blog, team sam vs. team Jeryy, rumble, inspiratie, hasselt, communicatie, sales, marketing

Team Sam vs. Team Jerry. Are you ready to rumble?

Ondernemen kan een battle zijn, zeker in tijden van onzekerheid. Je onderneemt (hopelijk) met veel passie. Maar hoe zet je de stap naar VERKOOP. Ontdek het in de battle tussen team Sam vs. team Jerry.

E-Volve, presentatie, spreken, tips, communicatie

Spreken voor een groep met deze 4 tips!

Het geven van een presentatie of spreken voor een groep is niet voor iedereen even fijn. Maar, met onze 4 tips deppen we alvast je angstzweet!

contentmarketing, E-Volve, Hasselt, Communicatiebureau, Marketing, sales, communicatie, content, content creatie

Mijn eerste stappen in contentmarketing

Tijdens onze Business Stylings adviseren we vaak om in het SMC-plan ook contentmarketing te integreren. Het heeft dan ook een tal van voordelen. Lees hier onze eerste stappen in contentmarketing!

E-Volve, Instagram, blog, inspiratie, instagram feed, instagram stories, tools, design templates

Je Instagram feed en stories pimpen? Dat doe je met deze 5 apps!

Iedereen die bezig is met Instagram weet dat het niet makkelijk is om een mooie feed of story te creëren. Ontdek de 5 apps die ons hiermee helpen!

E-Volve, Business, Marketing, Communicatie, sales, Hasselt, online opleiding, Instagram promotieknop, blog, social media

ONLINE OPLEIDING: Je verkoop boosten met de Instagram promotieknop

We zijn allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Dit kunnen we doen door berichten te promoten via de Instagram promotieknop. Na onze Online E-Volve opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

E-Volve, Communicatiebureau Hasselt, online opleiding, Facebook, Instagram, Social media, sales, communicatie, marketing

ONLINE OPLEIDING: Facebook en Instagram Winkel in 10 stappen

Op elk moment en vanop afstand blijven verkopen met of zonder webshop? Leer tijdens onze online opleiding hoe je jouw Facebook en Instagram Winkel klaar maakt.

E-Volve, Hasselt, Communicatiebureau Hasselt, Marketingbureau hasselt, blog, inspiratie, laaghangend fruit, bestaande klanten

Fruit plukken en bestaande klanten, wat hebben ze gemeen?

Waarom zou je tijd en energie investeren in het halen en plaatsen van een ladder om helemaal bovenaan in de boom een appel te plukken, als je op de tippen van je tenen onderaan de boom ook een appel kan plukken? Zie je de link tussen laaghangend fruit en bestaande klanten?

E-Volve, Business Stylists, Hasselt, upselling, cross selling, deep selling

5 tips om je verkoop te boosten met upselling, cross selling of deep selling.

Je verkoop kan je boosten met upselling, cross selling en deep selling. Maar hoe pas je deze verkooptechnieken nu toe in je eigen business? We helpen je op weg met onze 5 tips!

E-Volve, blog, inspiratie, Instagram, social media

Help! Hoe pak ik Instagram aan?

Hoe pak ik Instagram aan? Wij krijgen vaak heel wat vragen rond Instagram: “Wat is daar eigenlijk de bedoeling van?” “Hoe pakken jullie dat aan?” “Hoe beginnen we daar precies aan?” Wij tonen je graag hoe wij Instagram aanpakken!

E-Volve, blog, e-mailmarketing, marketing, communicatie, sales

5 (simpele) stappen om met e-mailmarketing te beginnen

E-mailmarketing is een serieuze brok binnen je SMC-plan®️. Er is veel om over na te denken. Wij zetten 5 stappen op een rij zodat jij er meteen kan invliegen.

E-Volve, Blog, Inspiratie, is je eigen mening het belangrijkst of niet?

Is je eigen mening het belangrijkst of niet?

In het runnen van je eigen business moet je zelf geloven in de dingen die je doet. Along the way kom je heel wat mensen met een mening tegen. Of je er rekening mee moet houden, dat is de vraag…

E-Volve Guide Spin

Wat kan een spin ons leren over ondernemen?

Business Stylist Valerie is een échte dierenvriend, dus haar Facebook feed staat vol met schattige puppies! Maar ook met andere dieren en… Op een dag veranderde…

E-Volve Team Meeting

Spreken vs. BEspreken. Ken jij het verschil?

Wij zijn blij, want de agenda van E-Volve staat goed vol. Maar, zo’n drukke agenda brengt natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee…

E-Volve Guide Sales

Sales angst? Het bestaat! En zo gooi je het overboord

Sales is één van de primaire motoren om je business te laten evolueren. De branding en identiteit van je onderneming zijn héél belangrijk, …

E-Volve, Blog, Inspiratie, is je eigen mening het belangrijkst of niet?

Is je eigen mening het belangrijkst of niet?

In het runnen van je eigen business moet je zelf geloven in de dingen die je doet. Along the way kom je heel wat mensen met een mening tegen. Of je er rekening mee moet houden, dat is de vraag…

E-Volve, Blog, Inspiratie, is je eigen mening het belangrijkst of niet?

Is je eigen mening het belangrijkst of niet?

In het runnen van je eigen business moet je zelf geloven in de dingen die je doet. Along the way kom je heel wat mensen met een mening tegen. Of je er rekening mee moet houden, dat is de vraag…

Customer Journey ontrafeld

Customer Journey ontrafeld

Als onderneming is het key dat je jezelf in de schoenen van je klant plaatst. Dit is vaak moeilijk, omdat je zelf een persoonlijke of gekleurde visie op de situatie hebt. Nadenken over je Customer Journey …

E-Volve Guide: social media takeaways

3 takeaways die je social media boosten

Aanwezig zijn op social media biedt je als onderneming heel wat opportuniteiten. Althans, als je het goed aanpakt toch! Met deze 3 kleine takeaways boost jij je social media alvast in no time.

E-Volve Vocabulary

Nieuwe aanpak, nieuwe termen

Op 24 september openden we bij E-Volve eindelijk onze deuren. En dat bracht niet enkel een nieuw concept met zich mee, maar ook heel wat nieuwe termen. Hoog tijd dus om je E-Volve Vocabulary bij te schaven!

KENNISMAKEN?

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.