Let’s E-Volve SOM Project & SOM Vastgoed!

 

Fier melden we dat E-Volve zal instaan voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie van SOM Project & SOM Vastgoed. Dit doen we met een E-Volve Partnership.


Projectontwikkeling en vastgoed met een PLUS


SOM Project werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mooie en duurzame bouwprojecten met een lage ecologische voetafdruk.

In de voorbije 25 jaar zijn ze uitgegroeid van een traditionele bouwonderneming tot een Limburgse topspeler in residentieel vastgoed. SOM Project realiseerde reeds meer dan 1500 nieuwe appartementen en/of huizen verspreid over 65 prachtige residenties. 

Als projectontwikkelaar fungeren ze als één bouwpartner wat resulteert in een sterke flexibiliteit, een volledige begeleiding van hun klanten, een transparante communicatie en een uitmuntende klantenservice

Naast de activiteiten als bouwpromotor beschikken ze ook over hun eigen vastgoedkantoor SOM Vastgoed. Onder deze noemer zijn ze gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel en bedrijfsvastgoed

Met de kantoren in Hasselt, Genk en Sint-Truiden staan SOM Project & SOM Vastgoed al stevig op de kaart. Bovendien werken SOM Project & SOM Vastgoed volgens een uniek principe samen.

E-Volve Partner! 

Vanaf augustus starten we een E-Volve Partnership Traject op. We schrijven een strategisch SMC-plan® en we worden hun Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering van het plan. We bedenken, ondersteunen en ontzorgen hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in it for the long run!

Let’s E-Volve SOM Project & SOM Vastgoed even more.

Business Stylist en Founder Loriana Allegrezza en Zaakvoerder SOM Vastgoed Tom Meurmans ondertekenen het E-Volve Partnership.
Van links naar rechts: Business Stylist Loriana Allegrezza, Business Stylist Valérie De Sousa en Business Stylist Valerie Claes.


E-Volueren doe je nooit alleen! Nog even een snelle teampic met big smiles want wat hebben we er zin in.

 

Wil jij je bedrijf laten evolueren met een E-Volve Partnership? Plan hier een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa wanneer het voor jou past.


See you soon!