E-VOLVE STORIES

storytelling is sharing happiness

E-VOLVE STORIES

Een exclusieve blik achter de schermen bij E-Volve. Ontdek hier wat er allemaal bij E-volve gebeurt. Van leuke samenwerkingen tot succesverhalen van onze klanten. 

E-Volve_Story_PXL_Media_And_Tourism

De War For Students: Success Story PXL Media & Tourism 💚

Blijven groeien en evolueren, ook voor opleidingen is dit van cruciaal belang. Benieuwd hoe we met 1 campagne 2 doelgroepen aantrokken naar de infodag van 3 boeiende opleidingen van Hogeschool PXL? Ontdek het in onze Success Story!

Loriana Allegrezza, vrouwelijke ondernemer Limburg

Loriana Allegrezza: ondernemer & Proud

Loriana Allegrezza, founder van E-Volve, werd geïnterviewd door Made In Limburg. Ze is Limburgse onderneemster, gebeten door marketing, sales en communicatie. Benieuwd hoe ze denkt over ondernemen? Lees dan zeker deze blog!

Van start-up naar scale-up in een jaar

Van start-up naar scale-up in een jaar. E-Volve doet het.

E-Volve, gelegen op de Corda Campus te Hasselt, groeit in 3 jaar tijd naar 13 medewerkers. Met een omzetambitie van 1 miljoen euro voor 2022 evolueren we op korte tijd van een start-up naar een scale-up.

Hoist

 Let’s E-Volve Hoist!

E-Volve zal instaan voor een staalsterke E-volutie van de marketing en communicatie voor Hoist vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan® .

E-Volve, Business Stylists, Ine Palmen, Kinesist, New Business, Evolueren

Let’s E-Volve a new business

Vorige week ondertekenen kinesiste, Ine Palmen en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking waarbij E-Volve zal zorgen voor de E-Volutie van haar business.

E-Volve partnership, Cable Trading & Hoist, communicatie, sales, marketing

Let’s E-Volve Cable Trading & Staals Trading

Vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan® zal E-Volve instaan voor een ijzersterke E-volutie van de marketing en communicatie van Cable Trading (BE) & Staals Trading (NL)

E-Volve, Appoint, Hasselt, Oudsbergen, Kick-off, online agendabeheer, websites, hostings, marketing, communicatie, sales

E-Volve Successtory Appoint #ProudToHaveAbusinessStylist

Appoint is marktleider in online agendabeheer voor niet-medische beroepen en sectoren. In februari 2020 gingen ze in samenwerking met E-Volve.

E-Volve, Hasselt, Optiek Karine, Heusden-Zolder, Optiek, optometrie, communicatiebureau

E-Volve Success Story Optiek Karine

Na 23 jaar voelde Karine dat de tijd rijp was om haar onderneming grondig onder de loep te nemen. Daarvoor schakelde ze E-Volve in.

E-Volve Hasselt & SOM Project & SOM Vastgoed

Let’s E-Volve SOM Project & SOM Vastgoed

E-Volve zal instaan voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie van SOM Project & SOM Vastgoed. Dit doen we met een E-Volve Partnership.

Priceless IT, E-Volve, Partnership, sales, marketing, communicatie

Let’s E-Volve Priceless IT

Priceless IT gaat naar de volgende stap met een E-Volve Partnership. Vertrekkend vanuit het SMC-plan® staat E-Volve in voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie om zo de omzet en het rendement te verhogen.

Kitchen-Suite en E-Volve

E-Volve Successtory Kitchen-Suite #ProudToHaveAbusinessStylist

Kitchen-Suite is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche. Van keukens tot interieur op maat, runt Cees Brandwijk samen met zoon, Jim vol overgave dit bedrijf.

Marion Van Zon over samenwerking met E-Volve

Een jaar rond de zon: Success Story Horeca Van Zon🧡

Groeien en evolueren, dat is exact waar groothandel Horeca Van Zon begin 2021 behoefte aan had. Om hun groeiambities te kunnen realiseren en de juiste werkkrachten aan te trekken sloegen ze de handen in elkaar met E-Volve. Een partnership dat 1 jaar en 30 nieuwe medewerkers later een schot in de roos blijkt.

E-Volve goes green en investeert in duurzame auto's, groen wagenpark

E-Volve goes green en investeert in duurzame auto’s

Als start-up bijdragen aan een groenere maatschappij is niet altijd makkelijk maar daar is wel nood aan! En dat heeft Loriana Allegrezza, Business Stylist & Founder van E-Volve maar al te goed door! E-Volve deed al kleine inspanningen voor het milieu maar nu nemen ze grote stappen. Zo heeft E-Volve onlangs geïnvesteerd in 4 duurzame auto’s.

Samenwerking La Bottega

 Let’s E-Volve La Bottega!

Na een rijke geschiedenis kunnen we met trots zeggen dat La Bottega vandaag de dag meer is dan een gewone schoenenwinkel. Het is een totaalconcept waar jong en oud, man en vrouw terecht kan. Het is een heuse concept store waar genieten, beleven én ontdekken centraal staat.

Van Zon, Lommel, Horeca-groothandel, E-Volve, Partner, communicatie, marketing

Let’s E-Volve Horeca Van Zon

Het zonnetje schijnt bij E-Volve, want deze week sloegen Marion Van Zon, zaakvoerder van horeca-groothandel Van Zon en Business Stylist Loriana Allegrezza de handen in elkaar voor een E-Volve Partnership.

Samenwerking NEA Jobs

 Let’s E-Volve NEA Jobs!

20 Mei trapten we een nieuwe samenwerking af met NEA Jobs. Dit Belgisch uitzendkantoor is gespecialiseerd in het rekruten en plaatsen van medewerkers met de juiste profielen op maat van een bedrijf. Ontdek hoe E-Volve met een uniek en strategisch SMC-plan® hun partner in crime zal worden voor hun E-Volutie!

E-Volve Partnership, JG Airconditioning, Genk, Airco's in genk

Let’s E-Volve JG Airconditioning

Een verfrissende samenwerking on it’s way!
4 februari gaven we het startschot van een nieuw E-Volve Partnership met JG Airconditioning.

E-Volve Lars Jame Be Aware Hasselt Maaseik Success Story

E-Volve Succes Story – Be Aware, Lars Jame

Na enkele jaren als Personal Trainer voelde Lars Jame dat zijn business klaar was om van koers te veranderen. Daarvoor schakelde hij de hulp van E-Volve in.

E-Volve Successtory, Mathieu Gijbels, Testimonial, E-Volve reviews

E-Volve Success story – Mathieu Gijbels

Business Stylist Loriana ging in 2018 een samenwerking aan met bouwbedrijf Mathieu Gijbels. Hoe de samenwerking evolueerde legt Herman Verwimp uit.

partnership

Let’s E-Volve Mbike

Op 16 oktober 2020 ondertekenden Sandro Minardi, zaakvoerder van Mbike en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking voor een ‘E-Volve your business’-traject.

Partnership, E-Volve, Hoeve Roosbeek, contract, Zepperen, Hasselt

Let’s E-Volve Hoeve Roosbeek

Vanaf september starten we een intensief E-Volve Partnership Traject met de mooiste B&B van het ‘Toscane van Limburg’: Hoeve Roosbeek.

CONTACTEER ONS

Klaar voor échte groei?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek.
We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren.

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0479 85 23 68

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.