E-VOLVE STORIES

storytelling is sharing happiness

E-VOLVE STORIES

Een exclusieve blik achter de schermen bij E-Volve. Ontdek hier wat er allemaal bij E-volve gebeurt. Van leuke samenwerkingen tot succesverhalen van onze klanten. 

Van start-up naar scale-up in een jaar

Van start-up naar scale-up in een jaar. E-Volve doet het.

E-Volve, gelegen op de Corda Campus te Hasselt, groeit in 3 jaar tijd naar 13 medewerkers. Met een omzetambitie van 1 miljoen euro voor 2022 evolueren we op korte tijd van een start-up naar een scale-up.

Samenwerking La Bottega

 Let’s E-Volve La Bottega!

Na een rijke geschiedenis kunnen we met trots zeggen dat La Bottega vandaag de dag meer is dan een gewone schoenenwinkel. Het is een totaalconcept waar jong en oud, man en vrouw terecht kan. Het is een heuse concept store waar genieten, beleven én ontdekken centraal staat.

Hoist

 Let’s E-Volve Hoist!

E-Volve zal instaan voor een staalsterke E-volutie van de marketing en communicatie voor Hoist vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan® .

E-Volve, Business Stylists, Ine Palmen, Kinesist, New Business, Evolueren

Let’s E-Volve a new business

Vorige week ondertekenen kinesiste, Ine Palmen en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking waarbij E-Volve zal zorgen voor de E-Volutie van haar business.

E-Volve, Appoint, Hasselt, Oudsbergen, Kick-off, online agendabeheer, websites, hostings, marketing, communicatie, sales

E-Volve Successtory Appoint #ProudToHaveAbusinessStylist

Appoint is marktleider in online agendabeheer voor niet-medische beroepen en sectoren. In februari 2020 gingen ze in samenwerking met E-Volve.

E-Volve, Hasselt, Optiek Karine, Heusden-Zolder, Optiek, optometrie, communicatiebureau

E-Volve Success Story Optiek Karine

Na 23 jaar voelde Karine dat de tijd rijp was om haar onderneming grondig onder de loep te nemen. Daarvoor schakelde ze E-Volve in.

E-Volve Hasselt & SOM Project & SOM Vastgoed

Let’s E-Volve SOM Project & SOM Vastgoed

E-Volve zal instaan voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie van SOM Project & SOM Vastgoed. Dit doen we met een E-Volve Partnership.

Priceless IT, E-Volve, Partnership, sales, marketing, communicatie

Let’s E-Volve Priceless IT

Priceless IT gaat naar de volgende stap met een E-Volve Partnership. Vertrekkend vanuit het SMC-plan® staat E-Volve in voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie om zo de omzet en het rendement te verhogen.

Kitchen-Suite en E-Volve

E-Volve Successtory Kitchen-Suite #ProudToHaveAbusinessStylist

Kitchen-Suite is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche. Van keukens tot interieur op maat, runt Cees Brandwijk samen met zoon, Jim vol overgave dit bedrijf.

Samenwerking NEA Jobs

 Let’s E-Volve NEA Jobs!

20 Mei trapten we een nieuwe samenwerking af met NEA Jobs. Dit Belgisch uitzendkantoor is gespecialiseerd in het rekruten en plaatsen van medewerkers met de juiste profielen op maat van een bedrijf. Ontdek hoe E-Volve met een uniek en strategisch SMC-plan® hun partner in crime zal worden voor hun E-Volutie!

E-Volve partnership, Cable Trading & Hoist, communicatie, sales, marketing

Let’s E-Volve Cable Trading & Staals Trading

Vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan® zal E-Volve instaan voor een ijzersterke E-volutie van de marketing en communicatie van Cable Trading (BE) & Staals Trading (NL)

Van Zon, Lommel, Horeca-groothandel, E-Volve, Partner, communicatie, marketing

Let’s E-Volve Horeca Van Zon

Het zonnetje schijnt bij E-Volve, want deze week sloegen Marion Van Zon, zaakvoerder van horeca-groothandel Van Zon en Business Stylist Loriana Allegrezza de handen in elkaar voor een E-Volve Partnership.

E-Volve Partnership, JG Airconditioning, Genk, Airco's in genk

Let’s E-Volve JG Airconditioning

Een verfrissende samenwerking on it’s way!
4 februari gaven we het startschot van een nieuw E-Volve Partnership met JG Airconditioning.

E-Volve Lars Jame Be Aware Hasselt Maaseik Success Story

E-Volve Succes Story – Be Aware, Lars Jame

Na enkele jaren als Personal Trainer voelde Lars Jame dat zijn business klaar was om van koers te veranderen. Daarvoor schakelde hij de hulp van E-Volve in.

partnership

Let’s E-Volve Mbike

Op 16 oktober 2020 ondertekenden Sandro Minardi, zaakvoerder van Mbike en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking voor een ‘E-Volve your business’-traject.

E-Volve Successtory, Mathieu Gijbels, Testimonial, E-Volve reviews

E-Volve Success story – Mathieu Gijbels

Business Stylist Loriana ging in 2018 een samenwerking aan met bouwbedrijf Mathieu Gijbels. Hoe de samenwerking evolueerde legt Herman Verwimp uit.

Partnership, E-Volve, Hoeve Roosbeek, contract, Zepperen, Hasselt

Let’s E-Volve Hoeve Roosbeek

Vanaf september starten we een intensief E-Volve Partnership Traject met de mooiste B&B van het ‘Toscane van Limburg’: Hoeve Roosbeek.

CONTACTEER ONS

Klaar voor échte groei?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Business Development Stylist Valérie.
We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren.

 

CONTACT

 

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

 

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.