E-VOLVE STORIES

storytelling is sharing happiness

E-VOLVE STORIES

 

Priceless IT, E-Volve, Partnership, sales, marketing, communicatie

Let’s E-Volve Priceless IT

Priceless IT gaat naar de volgende stap met een E-Volve Partnership. Vertrekkend vanuit het SMC-plan® staat E-Volve in voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie om zo de omzet en het rendement te verhogen.

E-Volve, Hasselt, Optiek Karine, Heusden-Zolder, Optiek, optometrie, communicatiebureau

E-Volve Success Story Optiek Karine #ProudToHaveAbusinessStylist

23 jaar geleden startte Karine Bosmans vanuit haar passie voor optiek en optometrie haar eigen zaak. Vandaag staat ze nog steeds met evenveel enthousiasme, samen met haar team voor u klaar bij Optiek Karine.

Partnership, E-Volve, Hoeve Roosbeek, contract, Zepperen, Hasselt

Let’s E-Volve Hoeve Roosbeek

Vanaf september starten we met veel enthousiasme een intensief E-Volve Partnership Traject op. We schrijven een strategisch SMC-plan® en we worden Hoeve Roosbeek’s Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering van het plan.

E-Volve Hasselt & SOM Project & SOM Vastgoed

Let’s E-Volve SOM Project & SOM Vastgoed

Fier melden we dat E-Volve zal instaan voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie van SOM Project & SOM Vastgoed. Dit dat doen we met een E-Volve Partnership.

partnership

Let’s E-Volve Mbike

Op 16 oktober 2020 ondertekenden Sandro Minardi, zaakvoerder van Mbike en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking voor een ‘E-Volve your business’-traject.

Kitchen-Suite, Genk, Hasselt, E-Volve, Communicatie, Marketing, Sales, Marketingbureau Hasselt, keukens

E-Volve Successtory Kitchen-Suite #ProudToHaveAbusinessStylist

Kitchen-Suite is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche. Van keukens tot interieur op maat, runt Cees Brandwijk samen met zoon, Jim vol overgave dit bedrijf.

E-Volve, Appoint, Hasselt, Oudsbergen, Kick-off, online agendabeheer, websites, hostings, marketing, communicatie, sales

E-Volve Successtory Appoint #ProudToHaveAbusinessStylist

Appoint is marktleider in online agendabeheer voor niet-medische beroepen en sectoren. In februari 2020 gingen ze in samenwerking met E-Volve.

“We zijn klaar voor de volgende jaren” #EvolveSuccesStory #ProudToHaveABusinessStylist

De wortels van industriebouwer Mathieu Gijbels liggen in de bedrijfs- en kantoorbouw, maar ze hebben zoveel meer te bieden: van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot advies. Al 50 jaar maakt dit toonaangevend bedrijf met Limburgse roots de dromen waar van zijn klanten – over de grenzen heen.

E-Volve Lars Jame Be Aware Hasselt Maaseik Success Story

“De huiselijke sfeer bij E-Volve krijg je er gratis bij.” #EvolveSuccessStory #ProudToHaveABusinessStylist

Lars Jame is een enthousiaste sportfanaat die mensen bewust maakt over de impact van mindset, voeding en beweging op je innerlijke potentieel. Sinds september 2019 volgt Lars een traject op maat om zijn business continue tot een hoger niveau te tillen.

KENNISMAKEN?

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.