E-Volve successtory Kitchen-Suite

#ProudToHaveABusinessStylist

 

 

Kitchen-Suite is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbrancheSamen met zoon, Jim runt Cees Brandwijk vol overgave dit bedrijf. 

 

Thuiskomen in je keuken 

Kitchen-Suite gelooft erin dat iedereen een keuken verdient waarin die kan thuiskomen. Een plaats waar je jouw zorgen, samen met je schoenen aan de kant zet. Een plaats waar je geniet van een vers bereide maaltijd en nadien gezellig met je gezin doorbrengt. Een plaats waar je 100% genietVan keukens tot interieur op maat, daar zet het team van Kitchen-Suite zich dag in dag uit voor in. 

Kitchen-Suite, Genk, Hasselt, E-Volve, Communicatie, Marketing, Sales, Marketingbureau Hasselt, keukens

 

De E-Volve Partnership 

Cees en Loriana (zaakvoerder van E-Volve) kenden elkaar al voor dit E-Volve Partnership door een eerdere samenwerking bij KRC Genk. “Ik wist nog niet wat E-Volve precies deed. Loriana kwam haar bedrijf voorstellen en vulde in waar wij al zolang naar op zoek warenaldus Cees Brandwijk. 

Kitchen-Suite had nood aan persoonlijke opvolging op vlak van sales, marketing en communicatie. Een échte partner die het marketing- en communicatiebudget efficiënt inzet met een betere impact als resultaat. Kortom, een kostenefficiënte marketing- en communicatieaanpak gedreven vanuit een duidelijke strategie. 

 

 “Bij E-Volve spelen ze kort op de bal en zijn ze onze partner-in-crime.” 

Na een intensieve kick-off meeting schreven we een SMC-plan® waarbij we de salesstrategie (SMC: salesmarketing en communicatie) van Kitchen-Suite in kaart brachten. Deze rollen we vandaag uit op vlak van marketing en communicatieVan social media, contentmarketing, e-mailmarketing tot het opzetten van doelgerichte campagnes, bouwen van twee nieuwe websites en het mede-beheren van mediaplannen en mediabudgetten, ondersteunen én ontzorgen we Kitchen-Suite tijdens dit E-Volve Partnership. 

Opvolging is belangrijk voor de klant – én voor ons. Daarom plannen we iedere zes weken een statusmeeting om het verloop van de on- en offline-inspanningen te bespreken en de next steps in kaart te brengen

 

“We vinden onze samenwerking met E-Volve zeer goed en zijn zeer tevreden over het resultaat. Bij E-Volve spelen ze kort op de bal en zijn ze onze partner-in-crime geworden, dat is precies wat we nodig hadden. Ze werken bij ons op kantoor en zien zo beter waar onze noden liggen. Door deze manier van werken is er ook meer feeling tussen E-Volve en ons bedrijf. Ze zijn een stukje van Kitchen-Suite geworden.”

 

 #EvolveSuccesStory

 

Wil jij je bedrijf laten evolueren met een E-Volve Partnership? Plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa wanneer het voor jou past.