“E-Volve zet de puntjes op de i”

#EvolveSuccessStory #ProudToHaveABusinessStylist

 

23 jaar geleden startte Karine Bosmans vanuit haar passie voor optiek en optometrie haar eigen zaak. Vandaag staat ze nog steeds met evenveel enthousiasme, samen met haar team voor u klaar bij Optiek Karine in Heusden-Zolder.

 

 

Dress your eyes 

Bij Optiek Karine geloven ze erin dat de gezondheid van onze ogen superbelangrijk is en bijdraagt tot een goede levenskwaliteit. Als gediplomeerd en gecertificeerd opticien én door haar passie voor mode, weet Karine als geen ander welke bril het beste bij de klant past. Met een ruime keuze aan monturen en zonnebrillen zorgt Karine en haar team dat je er ook nog eens fashionable uitziet. Je bril is dan ook je visitekaartje en maakt je look compleet. 

E-Volve, Hasselt, Optiek Karine, Heusden-Zolder, Optiek, optometrie, communicatiebureau

 

E-Volve traject 

Karine kent Loriana (zaakvoerder van E-Volveal een hele tijd (they go way back 😉)“Ik heb Loriana leren kennen via Palmira Proietti. E-Volve bestond toen nog maar een jaar”, aldus Karine, zaakvoerder van Optiek Karine. 

Na 23 jaar voelde Karine dat de tijd rijp was om haar onderneming grondig onder de loep te nemen en te kijken of ze nog goed bezig was, en vooral – of ze klaar was voor de toekomst. Zo volgt Karine sinds september 2019 een E-Volve traject op maat om haar business continue tot een hoger niveau te tillen.

“Als je al zoveel jaren in het vak zit is het belangrijk dat je niet in een sleur en gewoontes terecht komt. Ik wou klaar zijn voor de klanten van morgen”, zegt Karine.

 

“E-Volve zet de puntjes op de i” 

De Business Stylists van E-Volve hebben Karine tijdens het E-Volve traject nauw begeleid om haar business op vlak van marketing en communicatie futureproof te maken. Altijd vertrekkende vanuit ons SMC-plan® (SMC: Sales, Marketing & Communicatie). 

Door het strategische advies is Optiek Karine blijven evolueren. Van een nieuwe websiteeen nieuwe huisstijl met een nieuw logo gemaakt door Strafdsgntot het allerbelangrijkste in dit traject; een nieuw CRM-systeemom zo de klanten te leren kennen en ze te omarmen. Optiek Karine is totally ready for the future!

“Net voor Corona stond gelukkig zo goed als alles op punt, just on time”, zegt Karine. 🙂 

 

“Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De opvolging en het nakomen van de afspraken loopt vlot. Ik zou E-Volve aan iedereen aanbevelen. Zo wordt je business vanuit een ander perspectief bekeken en ook al ben je goed bezig, dan zet E-Volve weer even de puntjes op de i”.

Wil jij je weten hoe E-Volve jouw business kan laten evolueren? Plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa wanneer het voor jou past.