De nieuwe E-Volve Vocabulary

Vernieuwende aanpak, vernieuwde website, nieuw team, nieuwe termen!

 

Op 24 september 2018 openden we bij E-Volve eindelijk onze deuren. Nu zijn we al bijna twee jaar verder en E-Volve is zelf ook nog blijven evolueren; Een vernieuwde concept, een vernieuwde website, een nieuw team én een nieuw locatie. Dit brengt natuurlijk ook heel wat nieuwe termen met zich mee. Laten we ons eens verdiepen in de vernieuwde E-Volve Vocabulary.

 

Business Stylist

“Hey, jij bent bent die met die speciale naam als functie! Maar wat is dat nu eigenlijk?” 

Wij, Business Stylists van E-Volve zijn allround sales, marketing en communicatie experten. We staan met beide voeten op de grond en kiezen ervoor om in mogelijkheden te denken en niet in moeilijkheden. We hebben de juiste focus op het juiste moment en gaan er 111% voor. We geloven erin dat door op een andere manier naar je sales, marketing en communicatie te kijken jouw onderneming on-én offline zal (blijven) evolueren. Tijdens deze evolutie worden wij jouw partners in crime.

 

Business Styling

Founder en Business Stylist Loriana Allegrezza bedacht en ontwikkelde een methode om op maat van een onderneming en haar medewerkers stapsgewijs veranderingen te implementeren richting het gewenste resultaat. Behoeften en wensen worden in kaart gebracht en vervolgens verbonden met oplossingen op maat. Deze methodiek noemen we Business Styling. 

 

SMC-plan®

Om de groei van een onderneming te boosten is het noodzakelijk dat sales, marketing en communicatie goed op elkaar zijn afgestemd. Het SMC-plan® is een unieke, zelfontwikkelde en strategische onderbouwde tool die een aanpak voor deze 3 domeinen formuleert. Bij het SMC-plan® kijken we eerst naar omzet, vervolgens gaan we na hoe de sales structuur eruit ziet, om zo een efficiënte marketing- en communicatiestrategie te formuleren die we zowel intern als extern uitrollen.

 

Formule tot succes®

VR+P+111%+F = formule tot succes

De formule tot succes bestaat uit vier onderdelen. Als je deze formule toepast #BusinessHasNoLimits 

VR

De VR staat voor visualiseer jouw realiteit. Want “if you can see it in your mind you can hold it in your hands”.

P

De P staat voor positiviteit. Zoals Business Stylist Loriana Allegrezza altijd zegt “Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden”.

F

De F staat voor focus want wij als Business Stylist hebben de juiste focus op het juiste moment.

111%

De vierde sleutel is dat wij er altijd 111% voor gaan.

E-Volve Academy

Bij de E-Volve Academy worden er E-Volve Classes georganiseerd waar we onze expertise met jou, jouw medewerkers en/of klanten delen. We geven je tips, tricks & tools die je meteen kan toepassen in jouw onderneming. We werken ook E-Volve Classes uit op maat. Deze kunnen zowel bij ons als inhouse plaatsvinden. Het is onze missie om met de E-Volve Academy jouw kennis binnen de domeinen sales, marketing en communicatie te verbreden.

Onze werkwijze

Om jouw onderneming te laten evolueren werken we in vier stappen:

 1. We leren je kennen:
  Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bekijken we samen wat E-Volve voor jouw business kan betekenen.
 2. We duiken dieper in jouw onderneming:
  Daarna volgt er een eendaagse kick-off waarbij we jouw onderneming binnenstebuiten keren: Wat zijn de goede punten? Waar loopt het minder? Waar willen jullie als onderneming naartoe?

 3. We schrijven een SMC-plan®:
  Het schrijven van een SMC-plan® doen we aan de hand van jullie noden en wensen. Helemaal op maat van jouw onderneming.
 4. We begeleiden of voeren uit:
  Of je nu uitvoering of begeleiding kiest we worden jouw Business Stylist en partner in crime doorheen de evolutie van jouw onderneming.

Ziezo, nu ben je helemaal up to date! Heb je ook onze 3 social media takeaways al ontdekt?
Lees het hier!