Op 24 september 2018 openden we bij E-Volve onze deuren. Ondertussen bestaan we bijna 4 jaar en blijven we elke dag nog meer evolueren. Van een vernieuwd concept en een groter team, tot een nieuwe locatie, een tweede kantoor en twee nieuwe diensten. E-Volve doet het! Dat brengt natuurlijk ook heel wat termen met zich mee. Laten we ons eens verdiepen in de vernieuwde E-Volve Vocabulary
 

 

 

Business Stylist

“Hey, jij bent die met die speciale naam als functie! Maar wat is dat nu eigenlijk?”  

vernieuwde e-volve vocabulary, Business Stylists, E-Volve, Marketing, communicatie, sales

Eén van de belangrijkste termen in onze E-Volve vocabulary is ‘Business Stylist’. Wij, Business Stylists van E-Volve, zijn allround sales, marketing en communicatie experten. We worden allemaal opgeleid en getraind om om te gaan met snelle veranderingen op de markt. We kiezen ervoor om in mogelijkheden te denken en niet in moeilijkheden. We hebben de juiste focus op het juiste moment en gaan er 111% voor.

 

 

 

Business Stylists staan in voor de groei van bedrijven met focus op het aantrekken van de juiste klanten, de juiste medewerkers en de juiste partners. Onze ambitie? Een totaaloplossing aanbieden voor een gezonde evolutie van alle ondernemingen.
Deze groei kunnen we garanderen met 
ons uniek en innovatief SMC-plan®. Maar wat is een SMC-plan® nu?

 

SMC-plan®

E-Volueren begint altijd met het schrijven van een uniek SMC-plan®. Dit is een gepatenteerd strategisch plan waar sales, marketing en communicatie harmonieus samenkomen. Bij het SMC-plan® kijken we eerst naar omzet, vervolgens gaan we na hoe de salesstructuur eruitziet, om zo een efficiënte marketing- en communicatiestrategie te formuleren die we zowel intern als extern uitrollen. Om dit succesvol te laten verlopen? Daar hebben we onze Formule tot succes® voor.   
 

vernieuwde e-volve vocabulary, SMC-plan, E-Volve, sales, marketing, communicatie

 

Formule tot succes®

Op het werkveld is het belangrijk om de juiste mindset te hebben. Alleen zo kan je je doelen behalen. Als je onze formule tot succes® toepast dan heeft je business no limits. Maar wat is de formule nu? 

VR + P + F + 111% 

De VR staat voor visualiseer je realiteit. Want: “if you can see it in your mind you can hold it in your hands”. 

VR + P + F + 111% 

De P staat voor positiviteit. Zoals Business Stylist Loriana Allegrezza altijd zegt: “denk in mogelijkheden en niet in moeilijkheden”. 

VR + P + F + 111% 

De F staat voor focus, want wij als Business Stylists hebben de juiste focus op het juiste moment. 

VR + P + F + 111% 

De vierde sleutel is dat wij er altijd 111% voor gaan.

 

E-Volve Academy

Met de E-Volve Academy willen we bedrijven inspireren, begeleiden en opleiden naar professioneel management inzake sales, marketing en communicatie. We bieden verschillende opleidingen aan over Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Van beginner tot professional, we houden altijd rekening met de kennis van de deelnemers. 

Neem hier alvast een kijkje in ons programma en schrijf je in!

 

 

E-Volve Plug & Play

E-Volve Plug & Play is een dienst speciaal voor alle marketingmanagers en marketeers die soms handen (en misschien ook wel kennis) te kort hebben. Daarop zeggen we maar één ding: we can help you! Met E-Volve Plug & Play werken we samen aan projecten die jij aan het managen bent, om zo je afdeling een boost te geven. Wij zorgen voor meer handen, meer ademruimte en vooral een beter resultaat. 

Benieuwd naar meer over Plug & Play? Bekijk het hier!

 

 

Ziezo, nu ben je helemaal up-to-date met onze E-Volve termen. Heb je vragen? 
Neem dan contact met ons op en we verwelkomen je graag met een tasje koffie op ons kantoor.
Tot snel! 🙂