Let’s E-Volve Hoist! 

“Men moet het ijzer smeden als het heet is”, en dat deden Tim Theyskens en Benny Willems ook. Dit voorjaar ondertekenden Tim en Benny, zaakvoerders van Hoist en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking voor een ‘E-Volve Your Business’-traject. Na meer dan 15 jaar ervaring met zijn eerste bedrijf ”Cable Trading” besloot Tim om samen met Benny  Hoist uit de Limburgse grond te stampen. Vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan®  zal E-Volve instaan voor een staalsterke E-volutie van de marketing en communicatie voor Hoist.

Benieuwd hoe we deze start-up naar the next level zullen “hijsen”? Lees zeker verder!   

 

Een E-Volve Partnership 

Hoist is een Belgische start-up dat begin 2021 werd opgericht. Het bedrijf specialiseert zich in het aanbieden van kwalitatieve hijsmaterialen en de distributie van allerlei toebehoren voor hijskranen zoals kettingen, haken, hijsbanden,…. De uitgebreide kennis van Tim Theyskens en Benny Willems zorgt ervoor dat ze snel een oplossing kunnen bieden voor bouwbedrijven, garages, transportfirma’s en zoveel meer toepassingen in de sector. Vanuit zijn expertise merkte Tim Theyskens dat de vraag naar hijsproducten toenam. Om op deze vraag een antwoord te bieden bundelde hij begin dit jaar samen met Benny Willems de krachten omtrent hun salesexpertise binnen de staalindustrie. Benny Willems is met zijn jarenlange ervaring in de sales dé geknipte man voor dit partnerschap.  

 

E-Volve Your Business 

We ontvingen Tim en Benny in ons kantoor op de Corda Campus voor een kick-off meeting. Tijdens deze meeting werden de noden van  Hoist in kaart gebracht a.d.h.v. ons strategisch SMC-canvas. Op basis van deze noden werd gekeken hoe E-Volve dé ideale partner kan zijn op vlak van salesmarketing en communicatie om deze noden te vervullen.  We starten een intensief traject met ons uniek SMC-plan® om op middellange termijn met een duidelijke strategie en visie Hoist te kunnen evolueren. Voor Hoist zal het strategische SMC-plan® enkel gericht zijn op een B2B-aanpak. Vervolgens worden we de Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de E-Volutie van Hoist.  

Concreet bedenkenondersteunen en ontzorgen we hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in in for the long run! 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Development Stylist Valérie De Sousa.

Tot binnenkort!