Let’s E-Volve a new business!  

 

Iedereen blij bij E-Volve! Want vorige week ondertekendenkinesiste, Ine Palmen en Business Stylist LorianaAllegrezza een samenwerking waarbij E-Volve zal zorgen voor de E-Volutie van haar business.

Na 17 jaar een eigen kine-praktijk te hebben besloot Ine om de volgende stap te zetten in haar carrière met een nieuwconcept: een multidisciplinair welzijnscentrum in Genk. Om dit totaalconcept in april2021 op de markt te zetten en er awareness rond te creëren koos Ine ervoor om de BusinessStylists van E-Volve in te schakelen. E-Volve zal instaan voor de uitwerking van het concept van A tot Z.

Benieuwd hoe wij dit project gaan aanpakken? Lees dan zeker verder!

 

Een nieuw concept op de markt 

Ine Palmen heeft al 17jaar haar eigen kine-praktijk in Genk. Een praktijk waar ze zich focust op de ‘vergeten patiënten’ na revalidatie en mensen met pijnklachten. Dit zijn vaak oudere patiënten die moeilijker te bereiken zijn, op zoek zijn naar professionelebegeleiding en zich vaak niet thuis voelen in een hippe fitness. Daarom wil Ine nu met haar nieuwconceptevolueren naar een gezondheids- en mobiliteitscomplex met: 

  • Zwemlessen; 

  • Sport groepslessen;  

  • Personal trainers;  

  • Huisartsen;  

  • Kinesisten.  

Zo geeft Ine gezondheidenwellness écht een plek. Hiermee wil ze iedereen de kans geven om zich lichamelijk beter te voelen en/of te revalideren in een veilige omgeving. De officiële naam van dit project is nog under construction. To be continued! 🙂

3D complex, kinesist, Ine Palmen, E-Volve, project, genk

3D beeld – gezondheids- en mobiliteitscomplex

 

 

E-Volve your business 

Vorige week mochten we kinesiste Ine Palmen op een corona-proof manier ontvangen op ons kantoor op de Corda Campus. Tijdens deze meeting werden de noden voor dit project in kaart gebracht. Zo kwamen uit de meeting de volgende 2 prioriteiten:

Ten eerste een goede salesstrategie om de omzet van het complex en het rendement op punt te stellen. Hierbij kwamen veel vragen op zoals: Hoe trekken we de juiste mensen op voorhand aan? Hoe zoeken we naar professionele huisartsen, diëtisten om de ruimtes aan te verhuren?   

Ten tweede een strategische on- en offline marketing- en communicatiestrategie waarbij we systematisch en gestructureerd  het volgende aanpakken:

  • Huisstijl & Story;

  • Content strategie;

  • Social media strategie;

  • Een PR-beleid;

  • & nog zoveel meer.  

 

Wat betekent dit precies voor het E-Volve traject? 

We beginnen met het schrijven van een strategisch SMC-Plan®. Dit doen we aan de hand van de informatie en inzichten die we verzameld hebben tijdens de intensieve strategische dag: de kick-off. We gaan ook heel projectmatig aan de slag om het gehele concept uit te rollen. Van huisstijl tot website tot een social media aanpak en zoveel meer. Een project from scratch! 

Concreet worden we Ine haar Business Stylist(s) én partner(s) in crime om haar volledig te ontzorgen op vlak van sales, marketing en communicatie en het concept op poten te zetten.   

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve traject op maat? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

 

See you soon!