Let’s E-Volve Cable Trading & Staals Trading

 

Op 15 april gaven we het startschot van een nieuw E-Volve Partnership met Cable Trading (BE) en Staals Trading (NL). Zaakvoerder van Cable Trading (BE) Tim Theyskens zag het belang van een goede marketing- en communicatieaanpak om zijn onderneming naar een hoger niveau te “hijsen”. Vertrekkende vanuit ons innovatief SMC-plan® zal E-Volve instaan voor een ijzersterke E-volutie van de marketing en communicatie van het Hasselts bedrijf. 

Benieuwd hoe we Cable Trading (be) & Staals Trading (nl) naar the next level zullen tillen? Lees verder!   

 

Een ijzersterk E-Volve Partnership  

Cable Trading (BE) is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het verdelen van op maat gemaakte staalkabels van het Duits kwaliteitsmerk Diepa. Al 15 jaar is Cable Trading dé officiële en exclusieve verdeler van Diepa-staalkabels voor verschillende hijstoepassingen in België. In Nederland verdeelt hij de staalkabels in partnership met het bedrijf Staals Trading onder leiding van Joyce Boerboom en Dirk Boerboom.

Tim Theyskens is zeker geen onbekende in de hijsindustrie. Zijn drive én hoge servicegraad voor al zijn klanten – groot of klein – leggen hem geen windeieren. Vandaag verdeelt hij met Cable Trading meer dan één miljoen meters kabels aan Belgische bedrijven en ver daarbuiten.  

Cable Trading - E-Volve - Communicatie.- marketing - sales

 

Een Partnership traject zonder kink in de kabel  

We ontvingen Tim Theyskens coronaproof op ons kantoor op de Corda Campus voor de kick-off meetingTijdens deze meeting doorgrondden we de onderneming aan de hand van ons SMC-canvas en doken we tot in de kern van Cable Trading: omzet, salesstructuur, doelgroepen, … Geen terrein bleef onontgonnen. 

De vraag van onze partner was duidelijk. We schrijven een strategisch SMC-plan® voor Cable Trading. We analyseren wat het bedrijf nodig heeft om een sterke marketing- en communicatiestrategie op te bouwen én steken de handen projectmatig uit de mouwen. 

Dit SMC-plan® geeft Cable Trading (be) en Staals Trading (nl) een duidelijke strategie en visie om te kunnen evolueren. Daarnaast worden we de in-house Business Stylist van Cable Trading. Ons doel is steeds om onze partners volledig te ontzorgen op vlak van sales, marketing en communicatie om samen te evolueren naar de vooropgestelde doelstellingen die we in het SMC-Plan® hebben bepaald. 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een  vrijblijvendkennismakingsgesprekin met Business Development Stylist Valérie De Sousa.  

See you soon!