Let’s E-Volve Horeca Van Zon! 

 

Het zonnetje schijnt bij E-Volve, want deze week sloegen Marion Van Zon, zaakvoerder van horeca-groothandel Van Zon en Business Stylist Loriana Allegrezza de handen in elkaar voor een E-Volve Partnership. Een samenwerking waarbij E-Volve, vertrekkend vanuit het SMC-plan®dmarketing en communicatie van het welbekend familiebedrijf structureel naar een nóg hoger niveau zal tillen en zo de ambitieuze plannen op vlak van digitalisering en uitbreiding naar nieuwe markten te realiseren.

Benieuwd hoe we dit gaan doen? Lees meer!  

 

Van Zon, Lommel, Horeca-groothandel, Mathieu Gijbels, E-Volve, Partner, communicatie, marketing

 

Sinds 1964 het zonnetje in Limburg 

Horeca Van Zon is reeds 50 jaar een gevestigde waarde. De firma is ontstaan in 1964 toen Marions grootouders van Nederland naar Hamont-Achel verhuisden. De opa van Marion begon als rasechte Nederlander de vleeskroket en bitterbal aan te bieden op de Belgische markt. Nu, zoveel jaren later draait het familiebedrijf nog steeds op volle toeren met Marion Van Zon als derde generatie aan het roer van dit sterk bedrijf. 

Vandaag staat het horeca toeleveringsbedrijf er met 30.000 producten, 200 medewerkers of Zonnetjes, de verhuis van hun nieuwe hoofdkantoor naar Lommel en drie Cash & Carry’s op verschillende locaties. Een mooi traject met nog mooie vooruitzichten in de toekomst.

 

Een smakelijk assortiment waar elke chef zich in kan vinden 

Van vers vlees, vis, groenten en fruit tot diepvriessnacks, brood, wijn en andere dranken. Kortom een uitgebreid assortiment topproducten voor een brede doelgroep. Van sterrenrestaurants tot brasseries, foodtrucks, frituren en zoveel meer. Maar liefst 1.200 horecazaken vinden de weg naar Van Zon.

Naast hun vooruitstrevende online shop biedt horeca-groothandel Van Zon dit assortiment ook aan in hun Cash & Carry’s in Beerse, Kampenhout en Beringen. Een plaats waar horeca uitbaters en chefs inspiratie kunnen opdoen, producten fysiek kunnen uitkiezen, op zoek kunnen gaan naar smakelijke suggesties, … samengevat: een geweldige horeca beleving die on- en offline wordt doorgetrokken. Met hun 7/7 service en bereikbaarheid blinken ze écht uit.

 

E-Volve your business 

Op 15 januari 2021 werden Business Stylists Loriana Allegrezza en Valérie De Sousa ontvangen in het gloednieuwe hoofdkantoor van Horeca Van Zon in Lommel. Het was een fijne kennismaking om E-Volve voor te stellen als dé ideale partner op vlak van sales, marketing en communicatie

Met succes, want op 3 februari ontvingen we Marion Van Zon en commercieel directeur Kurt Pauwels corona-proof op ons kantoor op de Corda Campus voor een intensieve strategische dag om de samenwerking officieel af te trappende kick-off meeting. Een dag waar informatie en inzichten werden verzameld en de noden concreet in kaart werden gebracht om zo de opportuniteiten van Horeca Van Zon verder te ontplooien met proactieve concepten, leuke ideeën, sterke campagnes en zoveel meer!

Van Zon, Lommel, Horeca-groothandel, E-Volve, Partner, communicatie, marketing

Van links naar rechts: Business Stylist Loriana & Marion Van zon

 

Wat betekent dit precies voor het E-Volve Partnership? 

Horeca Van Zon heeft grote groeiambities en uitbreidingsplannen voor de komende jaren. Zo staan de voorlopig onontgonnen regio’s Oost- en West-Vlaanderen nog vlak voor de deur. En bij die groeiambities komen de Business Stylists graag kijken. We starten het strategisch traject met ons SMC-plan® als basis om dan door middel van een structurele marketing- en communicatie aanpak Horeca Van Zon nog verder te doen groeien en evolueren

Concreet bedenkenondersteunen en ontzorgen we hein alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in in for the long run! 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa. 

 

See you soon!