Let’s E-Volve JG Airconditioning

Een verfrissende samenwerking on its way! 4 februari gaven we het startschot van een nieuw E-Volve Partnership met JG Airconditioning. Zaakvoerder Jurgen Grondelaers zag het belang van een goede marketing- en communicatieaanpak om zijn bedrijf verder te laten groeien. Vertrekkend vanuit ons SMC-plan® zullen we instaan voor de on- en offline evolutie. 

Lees meer en ontdek wat we precies gaan doen!

 

Quality above quantity-mentaliteit

Airco’s zijn HOT want de vraag ernaar neemt toe en dat komt JG Airconditioning heel goed van pas. Het bedrijf in Genk is gespecialiseerd in airconditioners en warmtepompen. Daar blijft het niet bij, want ze zorgen ook voor de onderhoud en herstellingen van bestaande installaties. Een na-service om de klant volledig te ontzorgen.

Zaakvoerder Jurgen Grondelaers begon als zelfstandige en groeide met zijn 18 jaar ervaring in het vak door naar een KMO. JG Airconditioning bestaat vandaag al 10 jaar. Met een ‘quality above quantity’-mentaliteit focust JG Airconditioning zich op duurzame oplossingen én biedt ze oplossingen op maat voor zowel de particuliere, commerciële en industriële markt. Bij JG Airconditioning houden ze van een punctuele aanpak en hierdoor blinken ze uit in wat ze doen.

 

JG Airconditioning, Airco's, Genk, Airco genk, E-Volve

First things first

Twee weken geleden trapten we de samenwerking coronaproof af op ons kantoor op de Corda Campus met onze famous ‘Kick-Off’. Een strategische dag waarbij we de koppen bij elkaar staken met zaakvoerder Jurgen Grondelaers en accountmanager Joris Bout om te brainstormen over de volgende stappen van JG Airconditioning. Informatie en inzichten werden verzameld én de noden werden concreet in kaart gebracht.

 

 

Wat betekent dit precies voor het E-Volve Partnership?

Uiteraard starten we het strategisch traject met ons SMC-plan® waardoor we een betere samenhang creëren tussen sales, marketing en communicatie. We stellen een marketing en communicatie jaarplan op waarin we concrete projecten inplannen. Op deze manier creëren we continuïteit in het verhaal van JG Airconditioning. Van website restylen tot storytelling tot marketingcampagnes tot een volledig uitgeschreven contentmarketingstrategie – we worden hun Business Stylist(s) en partner(s) in crime om het verhaal en de producten van JG Airconditioning nog sterker op de kaart te zetten.

Concreet bedenken, ondersteunen en ontzorgen we hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. Wij worden alvast helemaal warm van deze samenwerking.

 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

See you soon!