We said “fashionably“ yes!

Fashionwalhalla La Bottega blaast 30 kaarsjes uit. 

Na een rijke geschiedenis kunnen we stellen dat La Bottega vandaag de dag meer is dan een gewone schoenenwinkel. Het is een totaalconcept waar jong en oud, man en vrouw terecht kan. Het is een heuse concept store waar genieten, beleven én ontdekken centraal staat. Kortom: een fashion icoon in Limburg en ver daarbuiten. Al 30 jaar passie voor mode, ondernemerschap en mensen.  

Bij E-Volve vertrekken we steeds vanuit ons uniek SMC-plan ®. We starten met de omzet en daar haken we een marketing- en communicatiestrategie aan vast. Ook voor de 30ste verjaardag van La Bottega, die dit najaar uitgebreid gevierd zal worden, is dit de insteek en het gaat veel verder dan dat. 

Benieuwd naar deze samenwerking? Lees snel verder! 

 

La Bottega x E-Volve: een verhaal die als gegoten zit

Zaakvoerster Loriana Allegrezza, heeft voor de oprichting van E-Volve enkele jaren als enthousiast Marketing Manager gewerkt bij La Bottega. Loriana en Karine zijn dus geen onbekenden voor elkaar. Zo vierden ze in 2016 de memorabele 25ste verjaardag van La Bottega. 5 jaar later, vieren we de 30ste verjaardag en gaan we er hier ook weer een onvergetelijk event van maken. “We are in it for the long run, dat is dan ook niet voor niets één van onze sleutelwaarden bij E-Volve. Karine vroeg of E-Volve hen met raad en daad wilde ondersteunen voor deze speciale verjaardag. Ons antwoord?

Let’s get this fashion party started! 

 

Conceptueel denken omvormen naar strategie en plan van aanpak

Zaakvoerder Karine Valy en haar team hadden al een aantal concrete ideeën om de 30ste verjaardag van La Bottega uitgebreid te vieren. Met de hulp van de Business Stylists van E-Volve krijgen deze concepten vorm. De ideeën worden vertaald aan de hand van ons uniek SMC-principe: we bedenken eerst een doordachte strategie waar we vervolgens een compleet verhaal van maken en waar we al deze ideeën concreet aan vasthaken.  

 

Extra handen uit de mouwen  

De Business Stylists van E-Volve zullen het marketingteam van La Bottega ondersteunen voor deze unieke mijlpaal. Extra MarCom handen, die de concepten tot leven brengen zodat de 30ste verjaardag van La Bottega er ééntje wordt die we niet snel zullen vergeten. 

We are proud to see La Bottega evolve even more. 

 

Wil jij je campagnes ook laten “aankleden” door een Business Stylist van E-volve? Klik hier en plan eenkennismakingsgesprekinmet Business Development Stylist Valérie De Sousa. 

See you soon!