Let’s E-Volve Priceless IT

 

GREAT NEWS! Twee weken geleden was de officiële kickstart van een nieuw E-Volve Partnership met Priceless IT. De nood aan een strategische kijk en een gericht plan van aanpak voor het startend IT-bedrijf, is wat de ambitieuze zaakvoerders Pascal D’Helft en Bart Janssen bij E-Volve bracht.

Vertrekkend vanuit het SMC-plan® zal E-Volve instaan voor de evolutie op vlak van sales, marketing en communicatie om zo de omzet en het rendement te verhogen.

Benieuwd hoe we dit gaan doen? Lees dan zeker verder!

 

Evolueren naar een future-proof toekomst

Het moment voor digitale transformatie is NU – dat weet de Limburgse start-up Priceless IT maar al te goed. Het IT-bedrijf speelt in op de digitale noden van vandaag én morgen. De vraag aan ervaren IT-ers is groot – en het aanbod vaak schaars. Veel bedrijven kampen dan ook met een tekort aan vakbekwame mensen, wat de wachttijden én facturen hoog doet oplopen.

Priceless IT wil deze ondernemers helpen om al hun digitale vraagstukken op te lossen. Je kan vandaag bij hen terecht voor onder andere het maken van websites, webapplicaties of apps volledig op maat en dit aan competitieve prijzen. Middelgrote ICT-projecten, zoals apps, web modules, websites en andere internettoepassingen worden kwalitatief, snel én kosten-efficiënt uitgevoerd door het ervaren team van Priceless IT.  Een andere piste die we met E-Volve gaan onderzoeken is het outsourcen van de ervaren IT-profielen. To be continued… 😉

 

Priceless-IT, Website, E-Volve, E-Volueren

Vandaag ziet de website van Priceless-IT er zo uit. Maar we kijken er al naar uit om Priceless-IT te ontzorgen en zo alles op vlak van sales, marketing en communicatie op ons te nemen.

 

E-Volve Partner

Twee weken geleden mochten we zaakvoerders Pascal D’Helft en Bart Janssen corona-proof ontvangen op ons kantoor op de Corda Campus.

Tijdens deze meeting werd het snel duidelijk dat een E-Volve Partnership the next step is voor Priceless IT om alle opportuniteiten te ontplooien en zo op lange termijn te kunnen ondernemen en hun business op de kaart te zetten. De noden die uit de meeting kwamen waren: 

  • Een strategische kijk op hun business;

  • Een gericht plan van aanpak om de omzet en het rendement te verhogen;

  • Een strategische aanpak om de juiste klanten op het juiste moment te vinden én te binden – en dit met het juiste verhaal.

 

Wat betekent dit precies voor het E-Volve Partnership?

Uiteraard schrijven we eerst een SMC-plan®. Dit doen we aan de hand van de informatie en inzichten die we verzameld hebben tijdens de intensieve strategische dag: de kick-off. Aan de hand van dit strategisch SMC-plan® worden we hun Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering van het plan. Dit wordt dan ook de rode draad om Priceless IT op de kaart te zetten en vooral om op lange termijn te kunnen blijven E-Volueren met hun business.

 

Concreet bedenken, ondersteunen en ontzorgen we hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in it for the long run!

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

 

 

See you soon!