Vandaag zijn we allemaal op zoek naar manieren om onze verkoop een boost te geven, zowel online als offline. Een van de manieren om je verkoop dat extra duwtje te geven is je berichten promoten via de Facebook promotieknop.

Ik hoor je nu al denken “ja, maar ik heb niet veel Facebook volgers”. Geen zorgen! Je hebt helemaal niet veel Facebook volgers nodig. Sterker nog, door je berichten regelmatig te promoten zal je zien dat je meer bekendheid zal krijgen en je aantal Facebook volgers zullen stijgen.

En ik hoor ook al meteen een volgende bedenking “maar heb ik hier niet veel budget voor nodig?”. Nee hoor! Je kan perfect met een lager budget aan de slag. 

Geprikkeld om meer te weten? Lees verder en ontdek hoe jij je verkoop kan boosten met deze online E-Volve opleiding van 75 euro (excl. btw)!

 

E-Volve, blog, verkoop boosten, Facebook promotieknop, communicatie, sales, marketing, Hasselt

 

Voor wie is deze E-Volve opleiding geschikt? 

Met deze online E-Volve opleiding willen we elke ambitieuze ondernemer met een bedrijfspagina op Facebook leren hoe je een bericht kan promoten of boosten. Met als resultaat? Snel en makkelijk meer bekendheid krijgen voor je zaak en je aanbod, om zo op termijn je verkoop een boost te geven!

 

Wat houdt deze online E-Volve opleiding in? 

1. Je krijgt 1,5 uur persoonlijke online begeleiding van een Business Stylist:

  • We leggen je van A tot Z uit wat de Facebook promotieknop is en hoe je een bericht op Facebook promoot.
  • We installeren samen je Facebook Business Manager. Indien je deze al hebt, controleren we samen met jou of deze instellingen goed staan.
  • We zorgen dat alle instellingen juist staan om een advertentieaccount aan te maken zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

2. Je krijgt advies omtrent het bepalen van je doelstellingen en doelgroep.

3. Je krijgt een handleiding die je achteraf kan raadplegen, voor als je iets vergeet.

  •  

Evolueer jij mee? 

Volg deze online E-Volve opleiding voor slechts 75 euro (excl. btw). Klik hier om je online sessie te boeken. Tot snel! 

Wil je op een snelle manier je producten en/of diensten online verkopen via een Facebook of Instagram Winkel? Volg dan onze Online opleiding ‘Facebook en Instagram Winkel in 10 stappen voor €75 (excl. btw)’. Boek nu je afspraak.