ONZE DIENSTEN

how we make an e-volvement possible

ONZE DIENSTEN

E-Volve richt zich op drie pijlers: strategie, uitvoering en opleiding. We staan in voor de groei van bedrijven met focus op het aantrekken van de juiste klanten, de juiste medewerkers en de juiste partners. 

Hoe doen we dit? 

 

E-Volueren begint altijd met het schrijven van een uniek SMC-plan® voor jouw onderneming. Dit is een gepatenteerd strategisch plan waar sales, marketing en communicatie harmonieus samenkomen. We focussen steeds op omzet en groei. We are in it for the long run!   

We lopen samen de ‘marketing marathon’ en nemen sprintjes om jouw campagnes tot leven te brengen: jouw business wordt onze business. Figuurlijk dan toch! Een ervaren Business Stylist wordt jouw inhouse marketing- en communicatie expert die omzet steeds op de eerste plaats zet en die de taken van het SMC-plan® projectmatig zal uitvoeren.  

 

 

 

 

Marketeers in Hasselt - E-Volve
Zaakvoerder E-Volve

 

 

 

 

Een project op maat?

Eerder nood aan het realiseren van een project op korte(re) termijn? De lancering van een nieuw merk of product? Een rekruteringscampagne? Een (interne) communicatie opdracht? We got you! E-Volve werkt graag een voorstel op maat uit! 

Heb jij een eigen sterk team, maar handen en misschien ook wel kennis te kort? Ook daar kan E-Volve je in ondersteunen met de formule Plug & Play.

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Don’t worry – we stippelen een intens opleidingstraject op maat uit zodat je zelf het SMC-Plan® tot leven kan brengen!

Inhouse marcom expert 

We worden je inhouse Business Stylist én partner in crime voor de uitvoering van alle Marketing en Communicatie taken in je onderneming. We zijn dan onderdeel van jouw team en onderneming en zetten omzet steeds voorop! 

E-Volve Academy 

E-Volve Academy helpt bedrijven efficiënt en doelgericht evolueren met de focus op het aantrekken van de juiste klanten, de juiste medewerkers en/of de juiste partners.  

Alle opleidingen zijn afgestemd op het SMC ® – principe. Dit wil o.a. zeggen dat de opleidingen zijn opgebouwd om een doelstelling te realiseren. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als op organisatieniveau zijn. 

CONTACTEER ONS

Klaar voor échte groei?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek.
We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren.

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0479 85 23 68

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.