ONZE DIENSTEN

how we make an e-volvement possible

E-Volve richt zich op drie pijlers: strategie, uitvoering en opleiding. We staan in voor de groei van bedrijven met focus op het aantrekken van de juiste klanten, de juiste medewerkers en de juiste partners. 

Hoe doen we dit? 

 

E-Volueren begint altijd met het schrijven van een uniek SMC-plan® voor jouw onderneming. Dit is een gepatenteerd strategisch plan waar sales, en marketing en communicatie harmonieus samenkomen. We focussen steeds op omzet en groei. We are in it for the long run!   

We lopen samen de ‘marketing marathon’ en nemen sprintjes om jouw campagnes tot leven te brengen: jouw business wordt onze business. Figuurlijk dan toch! Een ervaren Business Stylist wordt jouw inhouse marketing- en communicatie expert die omzet steeds op de eerste plaats zet en die de taken van het SMC-plan® projectmatig zal uitvoeren.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Een project op maat?

 

Eerder nood aan het realiseren van een project op korte(re) termijn? De lancering van een nieuw merk of product? Een recruteringscampagne? Een (interne) communicatie opdracht? We got you! E-Volve werkt graag een voorstel op maat uit! 

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Don’t worry – we stippelen een intens opleidingstraject op maat uit zodat je zelf het SMC-Plan® tot leven kan brengen! 

INHOUSE MARCOM EXPERT 

We worden je inhouse Business Stylist én partner in crime voor de uitvoering van alle Marketing en Communicatie taken in je onderneming. We zijn dan onderdeel van jouw team en onderneming en zetten omzet steeds voorop! 

E-Volve Academy 

Wil jij je marketing en communicatie skills op eigen tempo ontwikkelen? Dan ben je bij de E-Volve Academy aan het juiste adres. Laat jezelf of een collega opleiden door E-Volve om zelf je uniek SMC-plan® uit te kunnen voeren. Eerder nood aan het upgraden van specifieke (digitale) marketing skills? Wij zorgen voor een opleiding op maat mét one-on-one begeleiding van één van onze business stylists. 

CONTACTEER ONS

Klaar voor échte groei?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Business Development Stylist Valérie.
We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren.

 

CONTACT

 

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

 

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.