ONZE DIENSTEN

how we make an e-volvement possible

ONZE DIENSTEN

Aan de hand van ons SMC-plan® hebben we bij E-Volve 3 diensten gecreëerd. Bekijk hieronder op welke 3 manieren we jou kunnen verder helpen en de groei van je onderneming kunnen verzekeren.

Jullie business wordt onze business. Figuurlijk dan toch!

We schrijven een strategisch SMC-plan® en we worden jouw Business Stylist én partner in crime voor de uitvoering van het plan. We bedenken, ondersteunen en ontzorgen je in alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. En onthoud goed: We are in it for the long run!


Wil jij je bedrijf laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier voor een kennismakingsgesprek met Business Stylist Valérie De Sousa.

Heb jij een specifieke vraag om jouw MarCom (verder) uit te rollen? E-Volve heeft hét antwoord: E-Volve Select.

Dit E-Volve traject is volledig op maat van jouw onderneming. Gebaseerd op jouw specifieke noden en met het oog op het ontplooien van de on- en offline opportuniteiten. Selecteer jouw specifieke MarCom ingrediënten en wij voeren ze voor je uit!

Ook nood aan een E-Volve traject op maat? Klik hier voor een kennismakingsgesprek met Business Stylist Valérie De Sousa.

Wil jij je marketing en communicatie skills op eigen tempo ontwikkelen? Dan ben je bij de Online E-Volve Academy aan het juiste adres. Leer waar en wanneer je wilt én je krijgt er ook telkens 1 uur advies van een Business Stylist bij! (via video call)

Alle onderwerpen die met marketing en communicatie te maken hebben, worden stap voor stap uitgelegd door een Business Stylist zodat jij snel aan de slag kan.

Benieuwd naar de online classes? Klik hier voor meer info!

KENNISMAKEN?

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.