OVER E-VOLVE

LET’S EVOLVE TOGETHER

OVER E-VOLVE

LET’S EVOLVE TOGETHER

WIE ZIJN WE

Als strategisch marketing- en communicatiebureau focust E-Volve zich op drie pijlers: strategie, uitvoering en opleiding. We staan in voor de groei van bedrijven met focus op het aantrekken van de juiste klanten, de juiste medewerkers en de juiste partners.  

Onze ambitie is om een totaaloplossing aan te bieden voor een gezonde evolutie van alle ondernemingen. Deze groei kunnen we garanderen met het uniek en innovatief SMC- plan® dat met zorg en expertise inhouse wordt uitgevoerd door ons team van marketing- en communicatie experten oftewel Business Stylists. 

HOE DOEN WE DAT

Ondernemers die willen evolueren hebben nood aan tijd en expertise om de juiste mensen aan te trekken. Een Business Stylist stropt de mouwen op en gets the job done. Alle taken die er nodig zijn om als bedrijf te evolueren zijn gehuisvest bij E-Volve: van digitale marketing en communicatie tot PR en employer branding. Het dynamisch team van E-Volve heeft samen maar liefst 65 jaar ervaring in marketing en communicatie.  

ONZE WAARDEN

Bij E-Volve hechten we veel belang aan deze waardenZe zijn voor ons vanzelfsprekendzowel intern als met onze klantenOp deze manier wordt elke samenwerking een duurzame partnership. 

CONTACTEER ONS

Klaar voor échte groei?

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Business Development Stylist Valérie.
We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren.

 

CONTACT

 

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0487 02 85 92

 

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.