SMCompas®

Let's work together

Geef richting aan je marketing en communicatie met een SMCompas® 

Je wilt groeien met je bedrijf en weet dat investeren in marketing en communicatie een must is. Maar hoeveel budget moet je hieraan uitgeven? Moet je een marketeer aanwerven? Of toch een freelancer? 

Geen zorgen. Het Sales, Marketing en Communicatie kompas, kort samengevat het SMCompas®, geeft je de duw in de juiste richting. Met een heldere blik kijken we naar jouw marketing en communicatie en stippelen we hét pad uit naar een sterke marcom-aanpak

 

 

 

Het SMCompas® legt een nieuwe weg voor je open. 

Met het SMCompas® gaan we meteen aan de slag met de volgende stappen:  

Stap 1: We nodigen je uit om samen je organisatie in kaart te brengen gedurende een strategische workshop van 3 uur. We onderzoeken jouw werkpunten en opportuniteiten op vlak van sales, marketing en communicatie. 

Stap 2: Vervolgens schrijven we een SMC-advies® voor je onderneming met daarin de richting die jouw marketing(afdeling) uit moet. Dit in termen van concrete projecten en budgetten die je ondersteunen in de evolutie van je onderneming.

Stap 3: We nodigen je uit om samen het SMC-advies® te overlopen en de juiste afrit te nemen richting groei.   

Stap 4: Met het SMCompas® kan je vrijblijvend bepalen voor welke projecten je zelf aan het roer staat of die je op korte of lange termijn wilt lanceren met E-Volve. Ontdek hieronder onze mogelijke samenwerkingsvormen.

 

Ben je nu al overtuigd?

 

En wat daarna?

 

Wanneer je projecten liever niet zelf wil uitvoeren, maar wil lanceren met E-Volve kan dit onder verschillende samenwerkingsvormen:

  • E-Volve Plug & Play: je komt handen en/of kennis te kort om je marketingprojecten te managen. Met deze formule plaatst E-Volve de juiste mensen op de juiste plaats. We gaan altijd aan de slag met onze SMC-kennis en werken sector overschrijdend. Elke Business Stylist gaat er 111% voor. 
  • E-Volve Academy: hands-on social media opleidingen gegeven door een ervaren Business Stylist. Van “Facebook voor beginners” en “Adverteren op LinkedIn” tot ”Wat is SEO & SEA?”, “Hoe begin je met TikTok” en concrete salestrainingen. We hebben alle opleidingen in huis voor jouw specifieke noden.
  • E-Volve Partnership: een langdurige samenwerking waar we je volledig ontzorgen in marketing en communicatie. Van strategie tot implementatie. 

Bekijk al onze samenwerkingsvormen hier

Let’s talk numbers

 

Het SMCompas® is een advies dus de KMO-portefeuille is toepasbaar. Hierdoor geniet je van 30% subsidie.

Afhankelijk van de projecten die we voor je uitstippelen ontvang je een offerte om deze uit te laten voeren door de Business Stylists. 

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien met behulp van een SMCompas®?

Plan een gesprek met Business Stylist en projectmanager Marijke Steegen om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

CONTACTEER ONS

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en/of opleidingen voor je collega’s? 

We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren. 

CONTACT

E-Volve

 

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

 

0472 87 86 49

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.