SMCompas®

Let's work together

Geef richting aan je marketing en communicatie met een SMCompas 

e wil groeien met je bedrijf en je weet dat investeren in marketing en communicatie een must is. Je beseft dat het heel belangrijk is om in te zetten op digitalisering en social media, maar je weet niet goed hoe je ermee begint. Je hoort termen zoals SEO en SEA maar je hebt geen idee niet wat ze betekenen voor je website en ook niet hoeveel je eraan moet uitgeven.  Wat doe je juist wel en wat niet? Moet je een marketeer aanwerven, een strateeg of een freelancer? 

Kortom: je bent het noorden kwijt en verdwaald in de wereld van marketing en communicatie. Je weet zelf niet welke weg je uit moet om verder te groeien.  

No worries. Het Sales, Marketing en Communicatie kompas, kort samengevat het SMCompas, geeft je dát duwtje in de juiste richting. Met een heldere blik kijken we naar jouw marketing en communicatie en stippelen we het pad uit naar een sterke marcom-aanpak. 

 

 

 

Het SMCompas legt een nieuwe weg voor je open. 

Met het SMCompas gaan we meteen aan de slag met de volgende stappen:  

Stap 1: We nodigen je uit om samen je organisatie in kaart te brengen gedurende een strategische workshop van 3 uur. E-Volve gaat op zoek naar de wegen die de evolutie van je organisatie waarmaken. We onderzoeken wat de werkpunten en opportuniteiten zijn op vlak van sales, marketing en communicatie. 

Stap 2: Vervolgens schrijven we een SMC-Advies®* voor je uit met daarin de richting die jouw marketing(afdeling) uit moet, in termen van concrete projecten en budgetten die je ondersteunen in de evolutie van je onderneming. 

Stap 3: We nodigen je uit om samen het SMC-Advies® te overlopen en de juiste afrit te nemen richting groei.  

 

En wat daarna?

 

Met het SMCompas kan je vrijblijvend bepalen voor welke projecten je zelf aan het roer staat of die je op korte of lange termijn wilt lanceren met E-Volve. Dit kan onder verschillende samenwerkingsvorm

  • E-Volve Plug & Play: je komt handen en/of kennis te kort om je marketingprojecten te managen. Met deze formule plaatst E-Volve de juiste mensen op de juiste plaats. We gaan altijd aan de slag met onze SMC-kennis en werken sector overschrijdend. Elke Business Stylist gaat er 111% voor. 
  • E-Volve Partnership: een langdurige samenwerking waar we je volledig of ontzorgen in marketing en communicatie. Van strategie tot implementatie.
  • E-Volve Partnership: een langdurige samenwerking waar we je volledig ontzorgen in marketing en communicatie. Van strategie tot implementatie. 

Bekijk al onze samenwerkingsformules hier

Let’s talk numbers

 

Een strategische workshop volgens het SMCompas bedraagt €2500 en kan gecombineerd worden met de KMO-portefeuille 

Voor de uitwerking bepaal je zelf de prijs. Afhankelijk van de projecten die we voor je uitstippelen ontvang je een offerte om dit uit te laten voeren door de Business Stylists. 

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien met behulp van een SMCompas?

Plan een vrijblijvend gesprek met Business Stylist en projectmanager Marijke Steegen om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

CONTACTEER ONS

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en/of opleidingen voor je collega’s? 

We bekijken samen hoe we jouw onderneming kunnen evolueren. 

CONTACT

E-Volve

Kempische Steenweg 303 / 49

3500 Hasselt

0479 85 23 68

Onze opleidingen en advies zijn geregistreerd door de Vlaamse overheid.