“De huiselijke sfeer bij E-Volve krijg je er gratis bij.”

#EvolveSuccessStory #ProudToHaveABusinessStylist

Lars Jame is een enthousiaste sportfanaat. Hij wilt mensen bewust maken over de impact van mindset, voeding en beweging op je innerlijke potentieel. Hij startte zijn business zes jaar geleden op vanuit zijn passie. De passie om bij iedereen de beste versie van zichzelf naar boven te halen.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als Personal Trainer voelde hij dat zijn business klaar was om van koers te veranderen. De combinatie beweging, voeding en mindset werd steeds belangrijker in zijn filosofie. Zo evolueerde hij van personal trainer naar human potential coach.

 

Lars meets E-Volve

Lars werd meegevraagd door een kennis naar de openingsreceptie van E-Volve en is sindsdien helemaal mee met het verhaal en de mindset. Toen zijn business én de tijd rijp waren, zette Lars de stap om contact op te nemen met Business Stylist Loriana Allegrezza. Zo volgt Lars sinds september 2019 een traject op maat om zijn business continue tot een hoger niveau te tillen. Maar ook om de filosofie van Lars duidelijker naar voren te brengen, schakelde hij E-Volve in en zo ontstond in 2020 “Be Aware.

De Business Stylists van E-Volve hebben Lars nauw begeleid in het concretiseren van een nieuwe missie, waarden, bedrijfsnaam en website. Ook het opstellen van  gerichte online campagnes en e-mailmarketing namen ze voor hun rekening. 

Bovendien zorgt het E-Volve traject ervoor dat Lars nu heel gericht adverteert én hier betere leads uit haalt. Hij heeft nu ook meer inspiratie voor de social media campagnes van Be Aware, waardoor zijn business dagelijks versnelt.

“Het was een intens proces, maar nu bijna 10 maanden later, pluk ik er echt de vruchten van. E-Volve luistert naar mijn verhaal, concretiseert het en geeft de juiste tips om het te implementeren. Het traject bij E-Volve is heel duidelijk. Er worden stipte afspraken gemaakt en zij zorgen voor een goede opvolging. De huiselijke sfeer krijg je er gratis bij.” 😉

Wil jij je bedrijf laten evolueren met een E-Volve Partnership? Plan hier een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa wanneer het voor jou past.