E-Volve, gelegen op de Corda Campus te Hasselt, groeit in 3 jaar tijd naar 13 medewerkers. Met een omzetambitie van 1 miljoen euro voor 2022 evolueren we op korte tijd van een start-up naar een scale-upIeder bedrijf is uniek – maar wat alle ondernemingen onlosmakelijk verbindt, is de nood aan mensen. Mensen in de vorm van klanten, medewerkers of partners. Dit is waar wij het verschil maken.

 

E-Volve helpt bedrijven evolueren  

Onze grootste focus ligt bij bedrijven waar de ondernemer of manager nood heeft aan extra tijd en kennis om te evolueren. Vaak is de wil om te groeien groot, maar missen ze tijd in hun drukke agenda en de juiste expertise en knowhow. 

In de drie jaar dat E-Volve bestaat, horen we het vaakst van de ondernemer “ik wil dat mijn bedrijf evolueert, maar ik heb zo weinig tijd”. Wij hebben de tijd én de juiste marketing- en communicatie expertise om te helpen met die evolutie. Om te evolueren heb je onder andere de juiste klanten en medewerkers nodig en laat nu dat net onze expertise zijn.” – Loriana Allegrezza, zaakvoerder E-Volve. 

Loriana Allegrezza

 

Atypisch en innovatief 

Oprichtster Loriana Allegrezza schreef bij de opstart van haar bedrijf haar visie over efficiënte marketing en communicatie neer. Het SMC-plan® was geboren: één strategisch plan waar salesmarketing en communicatie samenkomenDoelstelling nummer 1? Op korte én lange termijn de juiste mensen aantrekken om als bedrijf doelgericht te kunnen evolueren. Of dit nu klanten of medewerkers zijn – de aanpak is quasi identiek. 

 

Flexibel en uniek op de markt 

We spelen in op de grote schaarste aan MarCom talent op de markt.   
Onze medewerkers zijn geen consultants maar “Business Stylists”. Een Business Stylist is een veerkrachtig iemand, iemand die in mogelijkheden denkt, kennis heeft van marketing en communicatie, commercieel is ingesteld én iemand die tevreden door het leven gaat.  

Ondernemers die willen evolueren hebben nood aan tijd en expertise om de juiste mensen aan te trekken. Een Business Stylist stropt de mouwen op en gets the job doneAlle taken die nodig zijn om als bedrijf te evolueren zijn gehuisvest bij E-Volve: van digitale marketing en communicatie tot PR en employer brandingOns dynamisch team heeft samen maar liefst 65 jaar ervaring in marketing en communicatie. Alle Business Stylists staan op de payroll en dat is een bewuste keuze.  

“We willen verandering brengen in de aanpak van marketing en communicatie. Om dit te doen, trainen we onze medewerkers op hard en soft skills. Het is juist daarom dat we als start-up ook geïnvesteerd hebben in een officemanager die ons HRbeleid vormgeeft zodat we onze Business Stylists een fijne werkomgeving, een aantrekkelijk loonpakket en heel belangrijkgroeiperspectief kunnen bieden” – Loriana Allegrezza, zaakvoerder E-Volve. 

Zaakvoerders E-Volve

 

Nieuwe vennoot sinds oktober 2021 

We hebben een grote groei doorgemaakt op korte tijd. Om de bedrijfsvoering, de opvolging, de medewerkers en klanten de nodige aandacht te geven stapt Jürgen Somers mee in het bedrijf als vennoot en zaakvoerder 

Ik ben nu 10 jaar ondernemer en bij het uitbouwen van mijn merken hebben de juiste marketing en communicatie het onderscheid gemaakt. Ik ben er steevast van overtuigd dat een strategisch SMC-plan® dat op een flexibele manier wordt uitgevoerd écht de sleutel tot succes is. Als ondernemer hebben we allemaal tijd tekort en met E-Volve als inhouse partner creëer je tijd om je bezig te houden met je corebusiness” – Jürgen Somers, zaakvoerder E-Volve. 

 

Netflix” voor marketeers in spe  

De nieuwste telg van E-Volve is in de maak as we speak: de “E-Volve Academy”. Een hybride opleidingstool voor kleine(re) zelfstandigen, (junior) marketeers of medewerkers die binnen een bedrijf als ‘vlinder’ verantwoordelijk zijn voor de marketing en/of communicatie. 

 Dat sales, marketing en communicatie belangrijk zijn om te groeien weet iedereen – maar niet ieder bedrijf heeft de middelen om aan de slag te gaan met een inhouse Business Stylist. De academy is een laagdrempelige tool om de kennis van de drie sleuteldomeinen (sales, marketing en communicatie) te vergroten en vooral toe te passen. De grote win zit in combinatie van een digitaal platform waar alle cursussen op eigen tempo verslonden kunnen worden met de maandelijkse live support van een ervaren Business Stylist. Om deze nieuwe dienst in de markt te zetten, verwelkomen we in december 2021 een ervaren Business & Growth Manager – zij zal de 13de Business Stylist van E-Volve zijn.  

“Het is onze ambitie om in ieder bedrijf, naast een klassiek businessplan ook een strategisch SMC-plan® neer te leggen. Ieder bedrijf dat wil evolueren en groeien is bij ons meer dan welkom” – aldus Loriana en Jürgen. 

Referenties   

We helpen andere bedrijven evolueren door de juiste klanten en/of medewerkers te zoeken en aan te trekkenWe doen dat door het SMC-Plan® strategisch in te zetten en vooral: uit te voerenOns cliënteel is zeer divers én sector overschrijdend: van bouwgigant Mathieu Gijbels en horecagroothandel Horeca Van Zon tot de keukenzaak Kitchen-Suite in Genk. Ondernemingen groot of klein – zolang de ambitie evolueren is, zijn ze aan het juiste adres! 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Development Stylist Valérie De Sousa. 

See you soon!