“We zijn klaar voor de volgende jaren”

#EvolveSuccesStory #ProudToHaveABusinessStylist

 

De wortels van industriebouwer Mathieu Gijbels liggen in de bedrijfs- en kantoorbouw, maar ze hebben zoveel meer te bieden: van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot advies. Al 50 jaar maakt dit toonaangevend bedrijf met Limburgse roots de dromen waar van zijn klanten – over de grenzen heen.

Vanuit het hoofdkantoor in Oudsbergen en de vestigingen in Nijvel en Gent worden maar liefst 320 enthousiaste werknemers tewerkgesteld. ‘Voordenken’ zit in hun bloed. Ze denken altijd een stap vooruit, kijken verder en leggen de lat hoger. Met kennis van zaken én een warm hart voor bouwen.

Mathieu Gijbels is vandaag een sterk merk – mede door de weldoordachte marketingstrategie die voor de bouwindustrie uitzonderlijk is. De marketingafdeling – dat het begrip ‘De Voordenkers’ bedacht, wordt geleid door Bestuurder en HR & Marketing Directeur Herman Verwimp.

 

 

“30 minuten hadden we nodig, meer niet.

Business Stylist Loriana Allegrezza twijfelde geen moment om in 2018 de toenmalige marketingmanager te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Eenmaal de werfhelm opgezet, was ze niet meer te stoppen en hielp ze Mathieu Gijbels verder E-Volueren naar de future-proof onderneming die ze vandaag zijn. Hoe de samenwerking evolueerde, legt Herman Verwimp uit:

 

“30 minuten hadden we nodig, meer niet. 30 minuten om LorianaAllegrezza een voorstel te doen om ad interim onze zwangere marketing manager te vervangen. Die 30 minuten zijn voor ons van goudwaarde gebleken. Loriana leefde zich niet enkel zeer snel in in de bouwsector en onze cultuur. Ze nam snel nieuweinitiatieven en zorgde ervoor dat het strategischbeleid omgezet werd in realistische plannen en creatieve acties. Acties en plannen die nauwgezet opgevolgd en gemeten werden. Zodat we konden bijsturen wanneer het nodig was.

 

Toen na een tijd de vacature van marketing manager bij ons vacant werd, aarzelden we geen seconde, en vroegen we Loriana deze belangrijke managementrol op te nemen. 3 dagen per week, met de mogelijkheid om één van haar sterke medewerkers mee te laten werken zodra we het werk niet gebolwerkt kregen.

 

Vandaag kunnen we zonder blikken of blozen zeggen dat we nooit eerder zo een sterkmarketingteam hadden. Dat we nooit eerder zo makkelijk de link tussen strategie, marketing en sales konden leggen. Dat we zo veel werk konden verzetten.

 

Dat we tijdens de coronacrisis zo actief konden communiceren naar onze medewerkers, onze klanten en onze prospects is te danken aan het topwerk van onze marketing onder leiding van Loriana. We zijn klaar voor de volgende jaren!”

 

Mathieu Gijbels, Marketing, sales, communicatie, E-Volve Hasselt, Opglabbeek, oudsbergen, Industriebouw

“Vandaag kunnen we zonder blikken of blozen zeggen dat we nooit eerder zo een sterk marketing team hadden. Dat we nooit eerder zo makkelijk de link tussen strategie, marketing en sales konden leggen. Dat we zo veel werk konden verzetten.”

Loriana Allegrezza en Ethelle Weltjens vormen een sterk team bij Mathieu Gijbels. Ontdek wat ze hierover te vertellen hebben in hun interview voor XKwadraat.

XKwadraat, marketing, sales, communicatie, Mathieu Gijbels, E-Volve, bouwbedrijf

 

Wil jij je bedrijf laten evolueren met een E-Volve Partnership? Plan hier een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa wanneer het voor jou past.