Groen, groener, groenst. Ook E-Volve zet zich in voor een betere en groene maatschappij! Let’s E-volve to a better world! Dat we van groen houden is wel duidelijk. Zo hebben we veel groene accenten in ons interieur. Maar nu gaan we een stapje verder! We trekken dit door in ons wagenpark van 10 auto’s, de laatste vier hiervan zijn duurzame auto’s. 

 

Uitgebreid wagenpark

Vandaag bestaat het wagenpark van E-Volve uit 10 wagens. We werken heel hybride. Dat betekent op kantoor in Hasselt, van thuis en de Business Stylists werken vaak bij de klant (Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant).

Een wagen is een onderdeel van het loonpakket. Vanaf het moment dat je doorgroeit als Business Stylist kan het zijn dat het loonpakket aangevuld wordt met een wagen.

De aarde blijft opwarmen… So let’s go green!

Dat het klimaat onder grote druk staat moeten we je niet vertellen. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfssector ook zijn steentje bijdraagt.

We namen al kleine initiatieven. We carpoolen als we met meerdere Business Stylists naar een klant gaan. De meetings die we via Teams kunnen doen, doen we via Teams én soms is het ook gemakkelijker om met de trein naar klanten te gaan. Op deze manier ontsnappen we niet alleen aan de files maar doen we ook iets goed voor het milieu!

 

“Vier groene wagens aankopen als start-up heeft een enorme impact. Het budget, de praktische kant, de installatie van laadpalen, oplaadkaarten, … maar wij willen toch ook al stappen zetten en ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving!”

 

– Loriana Allegrezza, Business Stylist & Founder van E-Volve

Duurzame auto’s

En nu gaan we een stap verder. Zo hebben we bij E-Volve onlangs geïnvesteerd in 4 duurzame auto’s! We 💚 Mini en BMW dus je kan het al raden…

Ja natuurlijk! Wij hebben geïnvesteerd in 2 Mini Electrics en 2 Mini Countrymans plug-in hybride. Let’s get rolling 😄  

Wij zijn alvast overtuigd van onze stappen in de g(r)oe(n)(d)e richting!