Let’s E-Volve Hoeve Roosbeek

 

Hooray! Vorige week was de officiële kickstart van een nieuw E-Volve Partnership! Vanaf september zal Business Stylist Marwa zorgen voor de evolutie van de mooiste B&B van hetToscane van Limburg’: Hoeve Roosbeek.

Hoeve Roosbeek, een prachtige, met 4-sterren bekroonde, vierkantshoeve te Zepperen kunnen gasten gastronomisch genieten, zalig logeren én sfeervol relaxen. Bovendien is het ook de perfecte locatie voor business meetings, seminaries, feestjes of events. De perfecte #staycation als je het ons vraagt!

Hoeve Roosbeek, Zepperen, b&b, Hasselt, Partnership, E-Volve

 

Een Partnership met een ‘big smile’

Enkele weken geleden werden we door de zaakvoerder van Hoeve Roosbeek, Kim Vanrutten, uitgenodigd op deze idyllische locatie in Haspengouw. We werden corona-proof ontvangen met een grote glimlach en een heerlijk kopje koffie. Met uitzicht op het wondermooie landschap ontdekten we snel dat een E-Volve Partnership dé perfecte oplossing zou zijn om de opportuniteiten van Hoeve Roosbeek verder te doen ontplooien.

Want ook al is de bekroonde B&B met gastronomisch restaurant, privé-wellness en professionele seminarieruimte nu al de favoriete uitvalsbasis van gasten ver over de provinciegrenzen heen – dieper ingaan op de marketing & communicatie is dé ambitie die er vandaag leeft. En laat dit nu net ons paradepaardje zijn. 😉

 

Vanaf september starten we met veel enthousiasme een intensief E-Volve Partnership Traject op. We schrijven een strategisch SMC-plan® en we worden Hoeve Roosbeek’s Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering van het plan. We bedenken, ondersteunen en ontzorgen hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in it for the long run!

E-Volve, Business Stylists, Hoeve Roosbeek, Zepperen, Hasselt

Van links naar rechts: Business Stylist Marwa Jamshid, Business Stylist Valérie De Sousa en Business Stylist Loriana Allegrezza.

Nog een leuke selfie met een brede glimlach voor de mooie B&B, Hoeve Roosbeek, want we zijn super enthousiast om in september te starten. #TeamWorkMakesTheDreamWork

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Plan hier een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

 

See you soon!