Let’s E-Volve Hoeve Roosbeek

Hooray! Vorige week was de officiële kickstart van een nieuw E-Volve Partnership!

Vanaf september zal Business Stylist Marwa zorgen voor de evolutie van de mooiste B&B van het ‘Toscane van Limburg’: Hoeve Roosbeek.

In deze prachtige, met 4-sterren bekroonde, vierkantshoeve te Zepperen kunnen gasten gastronomisch genieten, zalig logeren én sfeervol relaxen. Bovendien is het ook de perfecte locatie voor business meetings, seminaries, feestjes of events. De perfecte #staycation als je het ons vraagt!

 Hoeve Roosbeek, Zepperen, b&b, Hasselt, Partnership, E-Volve

 

Een Partnership met een ‘big smile’

Enkele weken geleden werden we door zaakvoerder, Kim Vanrutten, uitgenodigd op deze idyllische locatie in Haspengouw. We werden corona-proof ontvangen met een grote glimlach en een heerlijk kopje koffie. Met uitzicht op het wondermooie landschap ontdekten we snel dat een E-Volve Partnership dé perfecte oplossing zou zijn om de opportuniteiten van Hoeve Roosbeek verder te doen ontplooien. Want ook al is de bekroonde B&B met gastronomisch restaurant, privé-wellness en professionele seminarieruimte nu al de favoriete uitvalsbasis van gasten ver over de provinciegrenzen heen – dieper ingaan op de Marketing & Communicatie is dé ambitie die er vandaag leeft. En laat dit nu net ons paradepaardje zijn. 😉

Vanaf september starten we met veel enthousiasme een intensief E-Volve Partnership Traject op. We schrijven een strategisch SMC-plan® en we worden Hoeve Roosbeek’s Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering van het plan. We bedenken, ondersteunen en ontzorgen hen in alles wat met on- en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in it for the long run!

E-Volve, Business Stylists, Hoeve Roosbeek, Zepperen, Hasselt

Van links naar rechts: Business Stylist Marwa Jamshid, Business Stylist Valérie De Sousa en Business Stylist Loriana Allegrezza.

Nog een leuke selfie met een brede glimlach want we zijn super enthousiast om in september te starten. #TeamWorkMakesTheDreamWork

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

 

See you soon!