Let’s E-Volve Mbike! 

 

Drukke maar fijne dagen bij E-Volve! Want op 16 oktober 2020 ondertekenden Sandro Minardi, zaakvoerder van Mbike en Business Stylist Loriana Allegrezza een samenwerking voor een ‘E-Volve your business’-traject. De nood aan het professionaliseren van de marketing en communicatie én een aanpak voor het ontplooien van de B2B-opportuniteiten is wat de Limburgse fietsenwinkel bij E-Volve bracht. Vertrekkend vanuit het SMC-plan® zal E-Volve instaan voor de on- en offline E-Volutie van Mbike om zo iedereen op een kwaliteitsvolle E-Bike in beweging te krijgen.

Benieuwd hoe we dit gaan doen? Lees dan zeker verder!

 

Een passie voor techniek en mensen gelukkig maken. 

 

Sandro Minardi, Mbike, HouthalenMbike, met de van Minardi, is ontstaan uit een passie voor techniek en mensen gelukkig maken. Bij zaakvoerder en E-Bike specialist, Sandro, word je persoonlijk en professioneel geholpen bij het herstellen van je fiets én geeft hij je professioneel advies bij het kiezen van een nieuwe fiets. MBike bestaat intussen al enkele jaren en zonder écht reclame te maken kennen veel klanten hem al.

Maar om nieuwe klanten strategisch en continue aan te trekken én zowel particulieren als bedrijven op een kwaliteitsvolle E-Bike in beweging te krijgen, ziet Sandro het belang van een goede marketing– en communicatie aanpak.  

 

 

EVolve Your Business

Op 16 oktober 2020 werden Business Stylists Loriana Allegrezza en Valérie De Sousa ontvangen bij Mbike in Houthalen-Helchteren. Tijdens deze meeting werden concreet de noden van Mbike in kaart gebracht. Op basis van deze noden werd gekeken hoe E-Volve dé ideale partner kan zijn op vlak van sales, marketing en communicatie om deze noden te vervullen.

Zo kwamen er enkele to do’s aan bod waar E-Volve voor zal zorgen. We sommen hieronder enkele op:

  • Continuïteit van een digitale aanwezigheid;

  • Contentmarketing;

  • Professionaliseren van de marketing en communicatie van Mbike;

  • Hoger segment van klanten bereiken;

  • Een B2B-aanpak;

 

Wat betekent dit precies voor het ‘E-Volve your business’-traject? 

Uiteraard schrijven we eerst een strategisch SMC-Plan®Voor MBike zal dit strategisch plan gericht zijn op zowel een B2C als een B2B aanpakDit doen we aan de hand van de informatie en inzichten die we verzamelen tijdens een intensieve strategische dag: de kick-off. We worden dan de Business Stylist(s) én partner(s) in crime voor de uitvoering én E-Volutie van Mbike. Op deze manier ontzorgen we Sandro volledig op vlak van marketing en communicatie 

Concreet bedenkenondersteunen en ontzorgen we hem in alles wat met on-en offline marketing en communicatie te maken heeft. We are in in for the long run!

E-Volve, Mbike, Fietsenwinkel in houthalen-helchteren

Normaal maken bij E-Volve tijdens het tekenen van het contract met een nieuwe klant samen een mooie foto. Helaas zitten we nog steeds in bizarre tijden en moesten we ons bezoek bij Mbike corona-proof houden. Daarom doen we het met de middelen die we hebben en hebben we gezorgd voor een ander beeld. Een foto samen met zaakvoerder Sandro is dus voor in de toekomst. 🙂 

 

Wil jij je bedrijf ook laten evolueren met een E-Volve Partnership? Klik hier en plan een kennismakingsgesprek in met Business Stylist Valérie De Sousa.

 

See you soon!